YusufKereminAnnesi Ya kızlar 6 haftalık hamileyim acaip uykum geliyor ya sizde de oluyormu İlk bebekte böyle değildim ..Şimdi uykudan gözüm açılmıyor..işyerinde bir yandan uyuyup biryandan çalışıyorum ..bilginiz var mı nedendir?
Dnfrn YusufKereminAnnesi aynı problem bende de var hatta aksam yemeği ocaga koydum evde yalnızım diye oturayım uyumayayım dedım oturdugum herde uyuya kalmısım allahtan on bes dk sonra uyanmısım kortum yemege bısı oldu diye iş yerınde ayakta uyuyorum hatta rüya göruyorum😂😂😂
DeniznAleyi YusufKereminAnnesi ay genelde erkek bebekler uyku yapıyormuş bulantiyla beraber 😍 bende öyleydim şimdi de uyuyamiyorum tadını çıkarın bence 😂😂
Neslihannanne Ben de aynı durumdayım. 6 haftalık. Ve aşırı uyuyan bir anne adayı, sanırım bunu içimizdeki minik mucize yapıyor
Havvacerenn Valla canım ben hem öğrenciyim hem 3. Çocuğa gebeyim üniversitede millet ders dinliyor ben en arka sırada heppp uyuyorum bi gözümü açıyorum ders bitmiş ölü gibiyim 😂
sebos gayet normal gebelik uyku yapar hazır bebişş içerdeyken bol bol uyuyalım minik yaramazlar doğunca uyutmazlar nasıl olsaa 😇😇😇😇
Sonay sebos ayyyy onu ben ilk gebeliğimde Yaptım bin pişman oldum vücut uykuya alışınca çocuk doğduktan sonra çok zorlanıyo en iyisi kararında uyumak cnm yoksa benim gibi crazy anne olursunuz 😂
YusufKereminAnnesi Ne alaka bilmiyorum ama annem kız çocuğuysa uyku yapar dedi .Kendisi 3 kız çocuğu sahibi olarak 😁