Merhaba Anneler Ve Anne adaylari bende 27 nisan itıbarıyle Anne oldum🥹Normal Doğum dusunyordum herangi sancı yoktu 40 haftama girmiştim doktorum acilmama baktı 1 santim ama beklememız rısklı olacagını ve sezeryen olacagımı söyledi ben şok bı yandanda kavuşmak ıstıyordum ☺️kabul ettım anlaşmasi oldugu hastaneyı aradi pazartesi ye yer var sa ptesi yoksa bugun olacaksın dedı benım şansim ptesi dolu bugun gelebılcegımizi söylediler klınıktan cıktık annemle gıtmıstım eşimi aradim cantalari getır doguryorum dedm😂hastaneye gectık cok pozıtıftım mutluyum kaydımı yaptık odaya gectım saat öğlen 1 3 de sezeryen dediler bekledım bekledım sonunda saat doldu artık gıdıyorum amelıyathaneye🥹kavuşcam oğluşuma aldılar iceri epidural anestızı yaptılar ve başladi☺️zaten bende korku yoktu heyacan vardı sadece 15 dk olur olmaz aldılar oğlumu o aglama sesi her şeye bedel 😭sevıncten agladım bı an yuzuma koydular halada aglıyor oglummm dedım hafıften aglaması durmus gıbıydı ya sözlerle ancak bu kadae anlatılır o an yaşanmasi gereken an🤍 kontorul elbısesını gıyderene kadar da benım dikişim bıtmek uzerıydı once bebeği babasına verdıler arkasından odaya aldılar benı tabı 3 gun agrısı oldu dayanılmıcak gıbı degıldı aynı gun 8 saat sonrası ayaga kalktım yuruyus yaptım suan hıc bısey olmamıs gıbıyım🌸dikişim estetık gayet ıyı durumda hafıf ızı kalcakmıs onemli de gıl ! 21 gunluk olduk bugun 🤍 sezeryenden korkan anne adayları hıc korktugunuz kadar degıl