Gebeyim-32 Ess91 merhaba bende prego mios düşünüyorum. Deneme fırsatım olmadı yalnızca videolardan gördüğüm kadarıyla biliyorum .Teker sorunu oluyor diye cevap yazmışlar burada ama tekerleri akıllı sistem yani ön teker her zaman 360 dönüyor arka tekerleri otomatik sabitliyor . Bu model hariç hiç bi model de bu özelliği bulamadım . Çift yön dönünce sadece ön tekerler 360 dönen modelde terse çevirince dönen teker arkaya geliyor o da kullanışlı olmaz . Bu modeli sevmemin sebebi bu . Benim aklımı tek kurcalayan kısmı uçakla seyahat edeceğim tekeri çıkıyor mu büyük mü boyutu sorun yaşar mıyım onu kestiremiyorum
Ess91 Gebeyim-32 aynı sebeplerden bende seviyorum bu modeli ucak kismini hic dusunmedim yakininizda bi e bebek magazasina gidip bilgi alabilirsinz
Rabiasemizz Demetmom Cnm baby hope çift yönlü kabin boyu var ondna alcaltım ama mağazada görünce hoşuma gitmedi ve kabin boy olup çift yön olmadan temtesinde çocuk gözlemleme penceresi olan prego aria aldım
Virgohome Bginan trenyoldan aldım 2500 tl 4baby marka baya da iyi ben yüksek olduğu için özellikle seçtim kabin boy alanlarda var poşeti falan da iyi baya güzel öneririm
Kuzuletta sevdenurr6 Lotus aldınız mı acaba? Ben de siparş verdim hemüz gelmedi. Memnun kaldınız mı aldıysanız
mervisk Bagi Neo aldık, cift yönlü pusetli, kolay katlanabilen bi araba travel olarak en hafiflerinden biri buydu. Ben cok araştırdım bir de chicco one4ever modelini öneririm o da hafif cift yönlü kendi katlanabilen bi araba