Zeyzey055 Bebeğime deterjan duru granül lavanta yumuşatıcı doktorlar onermiyor Şampuan dalin alerji yapınca bioderma abc 1.5 yaştan sonra ecowell organik şampuan ve losyonu Mustela pişik kremi doğduğundan beri 22 aylik suan Bebek bezi sleppy natural..molfix kullandık prima bide pişik yaptı Baby turco yeni dogan ıslak mendili cok iyi Leke cikarici babyme sprey ve camasir suyu tozu şahane (civildeki leke çıkarıcı hic ise yaramiyor)🥰🥰🌸🌸 🥰🥰🌸
pediatrihemsiresi Nemesis11 deterjan green clean, şampuan pişik kremi yağı mustela. Ebebekin kendi deterjanıde temiz içerikli
EmineSerdar Nemesis11 deterjan dalan sabun tozu aldım ilk kıyafetlerini yıkadım çok güzel yumuşacık yaptı şampuan bebek sabunu pişik kremi bebek yaginida Dalin aldım bezde slepyy ıslak mendil de yenidoğan Dalin aldım stok olarak unibay de aldim
Emine-A- Doğum çantası için kıyafetleri nasıl yıkadınız hanımlar normal deterjan mı yoksa bebek deterjanı mı kullandınız bir de kaç derecede yıkadınız?
Havvaca Emine-A- bebek deterjanı ile yıkadim 30 derecede 1 saatlik programda sonucta kirli değil hemde ütülendi. Zaten bebek kıyafetleri yüksek ısıda yıkanmıyomus
Emine-A- Havvaca hımm çok teşekkür ederim ben deterjanı doğumdan sonra almayı düşünüyordum artık bu kıyafetler için alırım küçük boy :)
Havvaca Emine-A- ben e bebekten uygun yollu bir deterjan aldım sıvı. Bundan sonra da sabun tozu kullanırım dedim. Cok temiz içerikli olsun falan diye pimpiriklenen biri değilim. Zaten deterjanlarin kokusu falan yok. Abartı markalara temiz içerik diye çok para vermek mantıksız geliyor. Bebek doğduktan sonra alerjik olur o zaman alınır evet ama çok da üstüne titrememek gerek bence 💞
Havvaca Emine-A- kaç haftalık oldun canım. Üni baby marka ya da Dalin marka deterjanda var mwrkwtlerde oluyo onlara bakabilirsin. E bebek uzaksa haftan erkense acele etmene gerek yok. Ben baktım şimdi baby me marka benim aldığım
Sinemgirgen Nemesis11 Siveno sıvı deterjan aldım o kadar güzel kokuyor ki ve içeriği tertemiiz. Mustela şampuan ve vücut losyonu aldım Ecz. Arkadaşlarım kim ne derse desin en iyisinin o olduğunu savunuyorlar. Pişik kremi içinse Bepanthol baby ve Penaten kullanacağım
Emine-A- Havvaca çok teşekkür ederim evet uzak biraz bir de ben son birkaç haftadır çok ağırlaştım bugün biraz fazla yürüdüm ayaklarım kollarım pert oldu karınca gibi yürümem de cabası
MerveAlsln Deterjan olarak dalinin yenidoğana özel temiz içerikli ürünü var onu aldım şampuan, pişik kremi, nemlendiricisini de minoris marka aldım
Zeynep1080 Ireeeeem kızımda kullanmıştım taş gibi hiç bişey olmadı nasıl kaliteli ,sakladım oğlumada kullanacam ,hayırlı olsun
AyselDemir Nemesis11 merhaba ben bebeyimin alışverişini hep ebebekden yapıyorum.zaten ebebek güzel bebek ürünleri sandığı için herkesin bütçesine uygun var
TugSozTan Deterjan olarak granül sabun kullanıyorum. Şampuan olarak ecowell kullanacağız en temiz içerik ecowell