Meliii Kızlarrr dün doktora gittim bana 2 kutu klomen verdi sabah akşam 2 tane alcaksın dedi normalde 1 tane sabah 1 tane akşam içilmesi gerekirken bana 2 tane içeceksin dedi benim gibi olup hamile olanlar var mı
Tbsra95 Meliii canım o kişiden kişiye değişir 2 dediyse iki iç bana yarım diyordu mesela arkadaşıma 2
Busraa-aa Meliii ben klomeni doktor kontrolünde kullanmadım günde 2 tane sabah akşam 1 tane içtim ama sen doktorunun dediğini yap vardır bi bildiği
turkuaz_ Meliii arkadaşım kullandı hatta hiç dikkat etmedi bi içti bi içmedi 3 ay sonra gebe kaldı şimdi bebişi doğdu bile 4 aylık
Birhayalimvr Meliii canim doktora adetten hemen sonra mi gittin bende tedavi için gidicem ama ne zaman gidilmesi gerek bilmiyorum
esmerella37 Busraa-aa kız 24 ünde doktor kontrolum var 17 si adet gunum bende alıp kullansam ozamana kadar adet olursam diyorum doktora oyle gitsem bisey olurmu ? direk yumurtalıklarıma bakar
esmerella37 Busraa-aa ay insallah adet olmam 24 une adet li giderim insallah suan 3 gun gecikmis olucam yarınl
Meliii Papatyam-53 Hamile değil canım benimde 2.0 çıkıyordu ama adet olmadıysa 1 hafta sonra tekrar kan testi versin