ardenmommy kızlar bu annelik ne zaman yükleniyor tam olarak?? Gebeliği öğrendiğimizde mi kalbini duyduğumuzda mı yoksa doğunca falan mı? 18 haftalık gebeyim fakat sanki anne değilim hiçbir şey hissetmiyorum
Nrdnot ardenmommy ya aynı soruyu bugün bendr kendime sordum :) 7+2 yim daha kalp atışını duymadık ama hep diyolar ya karnına ilk düştüğü andan itibaren annelik duygusunu anlıyosun diye brnde hiç olmadı acaba bizde mi sıkıntı var yoksa herkes mi abartıyor anlayamıyorum bende :)
MirsT ardenmommy doğurduğum gün benek bana baktı ben ona annem anladı hadi annecim de sev falan dedi ben boş boş bakıyordum sonra eve geldik ağlamasıyla aç mı diye düşündüm sürekli emzirmeye başladım ve sürekli artarak seviyorsun ucu sonu yok
Mavisannesiii Ben doğduktan 2 3 ay sonrasına kadar bile sanki görevmiş gibi yapıyordum herşeyi . Seviyordum ama şuanki hissettiğimin yanında hiçbirşeymiş . Bence kişideb kişiye değişiyor o yüzdeb hiç sıkma canını, o kadar çok seveceksin ki eninde sonunda 🐣🌼
ardenmommy Mavisannesiii benim annem bize çok sevgi şefkat gösteren biri değildi insanda şüphe oluşuyor bende mi böyleyim acaba diye. Umarım dediğiniz gibi olur🥹
Ebus2045 Mavisannesiii bende aynı sizin gibi doğdu ama yani 2 ay bişey hissetmedim böyle sanki bakmak zorunda olduğum yapmak zorunda olduğum bişey gibi hissettim aslında o lohusalıkmıs işte en son bende sorun var dedim psikologa gittim anlattim anlattım kadın gülümsedi tabi ekstra cevrenden farklı olaylarda vardı meğerse ben sendromdaymisim çok şükür ki bir iki görüşme sonra normale döndüm bebeğimi bile daha farklı sarıp sarmaladim keza esinlede öyle o da çok itici geliyordu görmek bile istemiyordum çok zordu ya
ardenmommy Nrdnot kız sosyal medyada herkes sanki tüm yaşamı boyunca bu günleri beklemiş öyle bi duygusallık öyle bi kendini yerden yere atmalar. Ben mi bozuğum diye düşünmeden duramıyor insan🤷🏼♀️
Selinakbas Burnumageliyoduslkmsn Ya bende kalp atışında tam böyle sevinçten ağlama mooduna geçiyordum sağolsun kocam kendisi ağladı ve ben kocamı ilk defa ağlayarak görünce gülme krizine girmiştim 😂🤭
ardenmommy Deletedmom_103 her an herkes üstüme gelip linç atabilir gibi o kadar gerginiz ki ülkecek😂😂😂
Hevida ardenmommy hahhaa vallahi cevremdekiler taşlar diye dillendiremedim ben daha senin yazıdgını görünce rahatladım😂
Feyzafeyza123 MirsT 🥰🥰🥰🥰çok güldüm yaaa bende 34ün içine gırdım hala bendede yok o his zaten bır yazıda okumuştum yok hormonlar yok bıyolojık seviyorsun falan hıkayeymıs emek verdıkce seviyormuşsun bende o zaman rahatladım çünkü bendede kalp atışını duyunca falan tık yoktu yanı öyle ağlama duygulanma falan.çok anaç bırıde degılım hani bazıları çocuk çok sever falan .muhtemelen emek verdıkce bağlanma sevgı artacak
Syma_07 ardenmommy ben hamilelik testi yaptığımdan beri hissediyorum o kadar ağlamıştimki bı iki gün eşime diyemedim emin olmak için sonra söyledim beraber ağladık şimdi 30+4 günlük olduk herzaman bı şey olucak diye korkuyorum
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ardenmommy Kişiden kişiye değişir bence bu durum. Şöyle söyleyeyim kimisi hamileliğini öğrenir öğrenmez, kimisi de doğup kokusunu çektikten sonra annelik duygusunu hissediyor.
cokkasmabeabi ardenmommy ben kızımda kürtajdan sonra olduğu için hep kaybederim korkusu ile baglanamadim. Hani bu doğumdan sonra müthiş bir şey yüklenecek sandım ama o sancılardan sonra tek düşündüğüm ve hissettiğim büyük bir rahatlama hissiydi 😂 sonra geldi tabiki annelik merak etmeyin.bu arada normalde de duygusal ota boka ağlayan bir insan olmama ragmen hamilelikte bı okuzluk yuklenmisti bana duygularım sanki yok gibiydi hep.
Nurrmerttt- ardenmommy Plansız olduğunda biraz kabullenememe durumu olabiliyor kimi hamilelerde o sebepten dolayı sordum 🙏🏼😊 İlk 2 gün çok ağlamıştım istemiyorum diye ama Şuan ne kadar şükretsem az elhamdulillah tattıran Rabbime bin şükür 🤲🏼🥰 Belki hareketlerini hissetmeye başladığınızda geçer bu his ☺️
usenmedimyaptimbirvelet ardenmommy bebeğim doğduktan 2 ay sonra anne olduğumu benimsedim zahmet oldu ama fjjffn şu an 3 aylık o benim her şeyim😌anneeemmm diye bağıra bağıra seviyorum o da gülüyor sevinç çığlığı atıyor sıpam benim❤️❤️❤️
Yenibirannee ardenmommy kucağıma aldığım an anne olduğumu anladim 😊 şuan 21 aylık ve 1 yaşından sonra evladim olduğunu anladim hepsinin ayri duygulari var. Yenidogan doneminde evet cok seviyosun bakmaya kıyamiyorsun ama acemisin anlamiyorsun kosturmaktan. Hele ayaklanip anne diyince hersey bambaşka oluyor 😊 yani benim bu şekilde oldu suan ayrilmaz ikiliyiz kızımla 😁 2. Kızımı bekliyorum