Yareneylul Kızlar bugün devlet hastanesine gittim doktor cinsiyeti söylemedi 4.cü aydan önce söylemiyorum dedi bakabilirmsnz acaba bellimi diye
Mihramoms Yareneylul biz de aynı durumdayız 14+4 te gittim 20 haftadan önce belli olmaz dedi kızımda 13 haftada öğrenmiştim
Havvanur-kocak Yareneylul pozisyon uygun değilse bı de devlette erken çok söylemiyorlar benim 19+5 göstermiyor diyorlar bı kız bı erkek detaylı da netlesicek inşallah önemli olan sağlıklı sıhhatli olmaları ben kıza benzettim seninkini bu arada 😊
Yareneylul Mihramoms ya önceki haftlrda özel hastaneden bir kız gibi dedi daha sonraki kontrolde çıkıntı bar erkek gibi dedi ama net demedi hazırlık yapmak istiyorum belirsiz diye bekliyorum merakta ediyorum açıkçası
Mihramoms Yareneylul biz de öyle yavaş yavaş almak istiyoruz eksikleri ama doktorlar inat asla söylemiyorlar bir yandan emin de olamıyoruz çünkü eltime bu haftalarda erkek dedi 1 ay sonra kız olduğunu öğrendi ne düşüneceğimizi şaşırdık
Havvanur-kocak Yareneylul en güzeli detaylı için randevu alın onu bekleyin çünkü artık bı kız bı oğlan diyorlar net de söyleseler güvenip alışveriş yapamıyorsun
Yareneylul Mihramoms ya evet çok değişiyor ama bu haftada. Belli ya arkadaşma 100de 100 net cinsiyet söylemişler
Yareneylul Havvanur-kocak bir ay sonra gel dedi anca o zaman gidip randevu alabilrm zaten 20nci haftada bakıyorlar ayrıntılı
Havvanur-kocak Yareneylul zaten hemen vermiyor çoğu hastane detaylı randevusunu ben bı buçuk ay önce aldım