Sevval0308 Nesee221 inşaallah canım ecmain. Biz şuan 32 haftalık olduk.teyzesii şuan herşey mevcut 😂😂ama eğer ilk haftalari soruyor iseniz arada tabiki yaşıyordum rahim büyümesine bağlı olarak
bbtrn Nesee221 Bende tam 5 haftalıkken kanda öğrendim 2 gün sonra hemen doktora gittim ama çok küçük ve yeni olduğu için keseyi göremedi kalp atışlarını duyamadi değer yükselmeye devam etmiş mi diye tekrar kan istedi genelde 6. Haftadan sonra gidilmesi daha uygun oluyor
gunesinannesi_ Sultan25 hayırlı olsun ama folik asite hemen başlamanız lazım normalde planlı gebelikte gebeliğin 1-2 ay öncesinden başlatıyorlar bebeğin gelişimi için çok önemli
Zeykan Nesee221 adetim 9 gün gecikince kan verdim sonuç çıkıncada direk hstaneye gittim 5haftalıktı kese görünmüştü 15gun sonrasındada kalp atışını duyduk
gunesinannesi_ Nesee221 hemen ertesi günü gittim ama keseyi göremedim rahim duvarı kalınlaşmıştı 1 hafta sonra yine kontrole gittim bu sefer kese göründü gebeliği öğrenir öğrenmez gitmeniz gerek bence çünkü doktor hemen folik asite başlıyor bana da hemen gittiğim gibi verdi
leylaozer Nesee221 benim günüm geçmişti bende belirtiler vardi gittim kan verdim 377 felan çıkmıştı doktorlar dedi ki yukselirse o zaman güzel dedi 1 hafta sonra gittim kese görülmüştü 1.5 hafta sonra gittigimde Allah’a şükür kalp atışını duyduk🙏
AleynaResul Elif3333 benim 3 haftalıkken göründü kese bu hafta 4.haftamdayım kesem büyümüş ve kıpırtılar var dedi 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidicem nasipse 🙂
nurbanu-y Nesee221 evde test yaptıktan iki gün sonra doktora gittim beta bakıldı 1.627 çıktı 4+2’ydi kese görünmedi 1 hafta sonra keseyi gördük. 8. Haftamda farklı bir doktora başladım orda da kalp atışını dinledik
Burcubyrz 4 haftalıktı gittiğimde 5.hafta da üçüz olduğunu öğrendik 6 haftada kalp atışlarını dinledik 8. Haftamdayım çok şükür 🙏🏻🤭🤭🤭🤭
Havvaca Nesee221 4+2 de beta verdim 1245 geldi kese görünmedi 2 gün sonra tekrar beta verdim 2995 çıktı o gün keseyi gördüm. Direk özele gitmiştim evde pozitif görünce. Dr sonra 6+3 de çağırdı o gün kalp atışı duyduk ♥️
bastet Nesee221 Ben ilk 9 haftalıkken gittim, sonra 12 haftalıkken ikili test için gittim, bi de 21 haftalıkken detaylı ultrasona gidicem şu an 18 haftalık. Toplam 3 kere ultrason yani doğuma kadar ☺️
Havvaca bastet yurtdışında mi yaşıyorsun canım. Eğer Türkiye’deysen ve bu kadar az gittiysen helal olsun iyi durmussun ben her gün gidip görmek istiyorumda 😂😂