Ipektoss26 27 yiz benim içinde çok hızlı geçiyor çalışmama rağmen ne ara 27 oldu anlamadım zorlukları tabiki var ama çok keyifli bir süreç 😍🥰 keske her sene olsa diyorum 😁
Destinny Sema5844 37+2 haftaya doğumum var… Son haftalar geçmek bilmiyor maalesef… sağlıkla gelsinlerde öyle yada böyle geçicek.
Sema5844 Yonxz_45 bende ohaftaya kdar nasıl geldi anlamamıştım ama şimdi sanki zaman durdu 31 olduk x
Sunactn35 Sema5844 tam hatırlamıyorum ama nisan bası gibi oda geldi herseyi düzenelndi falan ozaman yıkadım ütüledim hepsini yerleştirdik sonradan aldıkalrımıda hep yıkayıp ütüleyip yerleştirdim benim oda erken geldi bende erkenden düzenledim
Sunactn35 Sema5844 ufaktan başlaa cünkü ağarlık çöküyo hiç bişey yapamıyosun ben oturdugum yerden iyiki yapmısım dedim 🤣 bence başla derim valla yapamazsssın 🤣🤣🤣
Damlasuu Sema5844 evet canım hastane çantamıza kadar her şeyimiz hazır bizim ikiz olunca 28 haftada bitirdim☺️
Omermomm_ Sema5844 29+2 günler bu zamana kadar çok yavaştı bundan sonrası nasıl olacak merak ediyorumm😍