Gokcenin_annesi_ Kizlar bebeğim 13 günlük sağlık ocağında d vitamini mi demir ilacı mi emin değilim alın dediler eskiden sağlık ocağında biz veriyorduk şimdi kalktı veremiyoruz ezcaneden alın dediler. Bugün eczaneden ocean d3 aldık. Siz ne kullanıyorsunuz
Humeyraeslem1 Gokcenin_annesi_ ya ben sağlık ocağına gittiğimde net bisey demedi ben temiz icerikli bisey kullanmak istediğim için OCEAN d3 kullanmak istedim eşim gitti eczaneye eczacılar neden bunları kullanıyorsunuz 2 yaşına kadar kullanılmaması gerekiyor zaten bebek anne sütüyle besleniyorsa bunlara hiç gerek yok doktor eğer gerek duyarsa en erken ancak bir buçuk yaşında verebilir dediler hemde bir kaç kişi aynı şeyi söyledi bir aylık oldu kızım hiç kullanmadım daha hava güzel olunca güneşe çıkarıyorum çıkması gereken saatlerde kafam karişik
Tufan_aras Gokcenin_annesi_ devletin verdiğini zaten önermiyorum paraben ve diğer maddeleri içeriyor ocean güzel devam et canım
bkts Gokcenin_annesi_ ocean d3 kullaniyoruz 1 aylik oglum, gunde 3 damla seklinde. Mutlaka kullanin, duzgun kemik gelisimleri icin cok onemli🌸
Gokcenin_annesi_ Humeyraeslem1 bana da doktorum hiç bişey kullanma çocukların bingildaginij hemen kapanmasına sebep oluyor kafalari küçük kalıyor o yüzden dedi. Ama annem sürekli al al diyince aldım ben de
Humeyraeslem1 Gokcenin_annesi_ Bende kararsızım zaten 2019 yılında kovit zamanı kullanılmasının üzerinde durulmuş bebeğim yaz bebeği güneş banyosu falan yaptırsak yeterli olmazmı acaba
Gokcenin_annesi_ Humeyraeslem1 annem çok ısrar etti diye dün aldım ocean markasininkini günde 2 damla vericem yeter. Kendim de hamilelikte devir 3 çok az kullandım 2-3 damla kullanırdım bazen unuturdum kullanmazdim