Pinklove Kızlar doğumdan sonra tayt korse kullanmayı düşünüyorum gerçekten işe yarıyor mu? Sarkan göbeği toparlıyor mu? Bir de bir tek normal doğum sonrası mı kullanılmalı sezaryen olursam eğer kullanamayacam mı?
Laleozkan_09 Pinklove 60 gün boyunca dikişini sıkan ürünler giymemen gerekirmiş eğer sezaryen olursanız. Zaten kilo almadıysanız doğumdan 1 hafta sonra eski halinize geliyorsunuz.
AlmilaninAnnesiii Pinklove Bende bekliyim burda normal doğum sonrası kullanmak istiyorum bide nerden hangi siteden alacaksınız hangisi daha iyi olur
Bedihaaa Pinklove canım normal doğumda altta dikiş oluyor ya o iyileşene kadar giyebilir misin ki benim ilk doğumumda ben cesaret edip hemen giyememiştim sadece karnıma korse takmıştım taytlar biraz sıkıyor ya o yüzden
Pinklove AlmilaninAnnesiii Siteden değil canım mağazadan alıcam. Termal tayt öneriyor herkes. Netdende araştırdım baya iyiymiş.
AlmilaninAnnesiii Pinklove Öyle mii ben doğurmak üzereyim ve bulunduğum yerde malesef yok sipariş veririm diye düşündüm de memnun kalan varsa eğer bekliyim belki biri yazar da sipariş vermiş olurum bende
Pinklove AlmilaninAnnesiii kimsede cevap yazmadı başka🙁 alırsan doğumdan 3, 4 gün sonra kullan canım. İlk günler ağrı sızı oluyor biraz rahimde.
Pinklove Bedihaaa ay bilemedim şimdi canım orayı o kadar sıkıyor mu tayt dikişler İyileştikten sonra giyilebilir o zaman
Bedihaaa Valla dikiş iyileşmeden giymedim bende ama bence sıkar yani bendeki tayt sıkı biraz başkasını bilemiyoeum