Kubra_2646 Merhabalar 39. Haftam doldu 40 a giriyorum henüz sancım açılma yok. Olmazsa bu haftaya haftaya yatış verilecek suni sancıyla o da olmazsa sezeryan. Bu hafta ne yapabilirim doğum başlaması için. Egzersiz yapıyorum onun dışında ananas ve hurma önerildi
Daisy0000 Kubra_2646 Ananas ve hurmanın etkisinin olduğunu düşünmüyorum, yer silebilirsiniz,bol squat,merdiven inip çıkma, cinsel iliski denenebilir
Melekk_1 Kubra_2646 ben bir hafta önce gittim 1.2 cm arası açılmam vardı dedi ama daha birsey yok perine masajı yap onunla fayda gördüm ve merdiven inip çıkmakla. Suan rahmime bazen bıçak saplanır gibi oluyor açılmam oluyor diye düşünüyorum pazartesi kontrolüm var 40.haftaya giricem
Papiiii Kubra_2646 bende 38+1im son postumda birsey paylasdim okursan bende sen durumdayim ama egzersiz hurma murma bunlardan umidimm kesim doktorumda alakasiz seyler yapmakdan zarar gelmez ama doguma macak bebek karar verir egzersiz veya yuruyus degil dedi ust uste duse bilir sadece ay tutdu dersin ama o tamamen bebegin seçimi dedi
Cnscnk Melekk_1 ben bir tane uzman doktordan dinlemiştim hurmanin içindeki bir maddenin gerçekten rahmi yumuşatma etkisi varmış. Açılmayı sağliyormus kızlar. 36. Haftadan itibaren her gün 4- 5 tane tüketin diyordu.
Nagihannn789 Bende hiçbir fayda görmüyorum 39 haftalık olduk suni sancıyla doğum yapmak da istemiyorum herşeyi deniyorum olmuyo sıcak suya oturuyorum hergun hurma merdiven in çık yürüyüş vs ama yok olmuyo yani gelesi yok en iyisi yat dinlen uğraşma o zaman gelir kendi kendine 😀😀
Sevgi1985 Hurma kaçtane yiyorsunuz fayda etmiyor birde doğumu başlatacak acılmayı hızladıracak hareketler var deneyin ben hemen doğurdum
Kubra_2646 Hurma pek yiyemiyoruz ya günde maks 2 tane çok şekerli geliyo. Egzersiz de aslında başından beri yapıyorum. Bence de geleceği varsa gelir yoksa bunlar çok işe yaramıyor. Bakalım herkes hayırlısıyla kucağına aldır inşallah 😊
Beigebaby Kubra_2646 bizimde bu gece 39 olacak daha hiçbir belirti yok . Sadece vajinamda baskı ağrı hissediyorum ve popomda , çişimi zor yapıyorum biraz korkuyorum enfeksiyon olmasından