Anneolmak68 Meraba Kızım 8 aylık ve ımeklemiyor yere koyorum Karşısına oyuncaklar koyorum ımekleme pozisyonun da hemen bagrıyo ağlıyo almak zorunda kalıyorum sızler neler yaptınız ımeklemesi icin
Gunes17 Anneolmak68 karşısına sevdiği şeyleri koyup ulaşmasını sağladım öyle öyle ilk surundu sonra emekledi
Elilar2225 10 aylık oğlum daha yeni sürünmeye başladı daha doğru düzgün emeklemiyor. Hiç sorun etmedim belki de direkt yürüyecek
Nuraaa Anneolmak68 bende hiç emeklemedım bı anda yurumusum Her cocuk kendıne ozeldır ınan oyle seylere kendımızı yorup uzuluyoruz kı Mesela oglum gec konustu ben sebebp bılıyorum kı evde ıkı dıl konusuldugu ıcın cocuk kafası karısıyordu gec konustu her zamanla yerını buluyor sıkmayım canınızı
Tomvejerry Anneolmak68 valla oğlum emekleesin diye bi tarafım çıktı :) asla emeklemedi. 14 aylık yürüdü emeklemesen sıralamadan hiç. Kızım 6 aylıkken emekleme çabalarına başladı kendi kendine 15 aylıkken de yürüdü. O yüzden her çocuk kendine özel emeklemezse emeklemesin canını sıkma.
twofruits Anneolmak68 daha zamanı vardır oğlum da direk dikilecek heralde derken 11. Ayda sürünmeye bir hafta sonra emeklemeye başladı sonra tutunup kalkıp adımlamaya başladı heyecanlı bekleyişler elbet ama nasıl ki her bebek aynı zamanlarda doğmuyor gelişimleri de farklı hepsinin
Aaaysee Anneolmak68 bazı bebekler emeklemez benim kardeşim kıç üstü sürünüyordu mesela sonra direkt yürüdü korkmayın demekki daha zamanı var belki yürür emeklemez,bu arada belki bilmiyorsunuzdur doğru yazılışı emeklemek 🥰🌸
Tubaut Anneolmak68 daha vakti gelmemiştir benim oğlum 10. Ayda emeklemeye başladı şuan yeğenimiz var yaşına girecek daha yeni yeni başladı her bebek bir değil