Deletedmom_50 Pnr_25 kuzum ya biliyorsun dün kontrole gittim eve gelince de vajinadan bildiğin gaz sesi çıkıyor bugün sabah da balon gibi patladı şuan bisey yok ama neyden kaynaklı olur anneme sordum rahim genişledigj için normal kızm dedi yaşadın mı hiç
Deletedmom_50 Pnr_25 sey ya şuanda yok dün doktora giderken akıntı oluyo diye orkid takmıştım onu da çıkarınca hava aldı ondan oldu büyük ihtimal yoksa dün kontrole gittim daha
Pnr_25 Deletedmom_50 Allahın izniyle sıkıntı yoktur takma kafana seni çok iyi anlıyorum en ufak birseyde çok korkuyor insan tedirgin oluyor elimizde değil buna engel olamıyoruz
Pnr_25 Deletedmom_50 ay canm benim ya anlıyorum seni ama bu kadar evham takıntı yapma kuzum yanlış anlama beni lütfen senin iyiliğin için diyorum bende takılıyorum bazen ufak şeylere ama anlık geçiyor kendi kendimi rahatlatıyorum
Deletedmom_50 Pnr_25 kız bende takmayım dedim normaldir dedim buradakiler sordum işte onlarda yaşayan varmış ama bazılarında acilma felsn durumu olmuş ondan dolayı taktım biraz
Pnr_25 Deletedmom_50 anladım canım haklısın bizim gibi riskli hamilelerin hep böyle geçiyor günleri Allahın izniyle az kaldı geçip bitecek bunca sıkıntıya değecek inşallah 🤲🏻🥰
Deletedmom_50 Pnr_25 inşallah canım Rabbım bu zamana kadar korudu ise bebisleri sağ salim alacaz inşallah kucağımıza