Gdmr bir şey sormak istiyorum ya ben progestanı fitil olarak 2 adet alıyorum kimi zaman progestan geri geliyor sizde de oluyor mu öyle mesela dün gece koymuştum bu sabah wc kalktım erimiş bir şekilde geri çıkıyor
Deletedmom_49 Gdmr normal canım fazlasını atıyor merak etme doktorada danışmıştım o alacağını alıyor normal demişti☺️
Pnr_25 Deletedmom_50 canım senin doğum belli mi nasıl olacağı flan yada senin istediğin doğum şekli hangisi?
Deletedmom_50 Pnr_25 kuzu ben ilk sezaryenden yanaydim simdi normal istiyorum tabiki doktorum ne der bilmiyorum ama doktora ben normal istiyorum demeyeceğim tabiki soracam doğum sekli nasıl diye
Pnr_25 Deletedmom_50 anldm canım Allahm hayırlısıyla sağ salim kucağınada almayı nasip etsin evet bir sormak lazım bende hiç o konuda bsey sormadım bir sonraki kontrolde soracam insllah😊
Deletedmom_50 Pnr_25 hayırlısı bakalım.asko bende yarın kontrolüm var yarın gidecem işte Allah razı olsun Rabbım cümlemizin bebisi sağ salim kucağımıza almamızı sağlasın inşallah
Pnr_25 Deletedmom_50 güzel haberlerle gel insllah canım Allaha şükür bu kadar hafta geride bıraktık Allahın izniyle gerisi de gelecek 🥰