Pnr_25 Doğum şekli nasıl oluyor? genelde sezeryan diye duyuyorm çok merak ediyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim😊
Susu_09 Pnr_25 37. Haftaya gelirsen dikişleri aliyorlar eğer bir sorun yoksa normal doğum yapılabiliyor burda çok okudum normal yapan
myangelson Pnr_25 burada çok okudum normal de sezaryen de yapan ama benim doktorum serklajli hastalarıma sezaryen yaptırıyorum normal doğumu tavsiye etmiyorum demişti. Ben zaten zorunlu sezaryen olacaktım o yüzden pek ilgilenmedim
esmaass Pnr_25 benim doktorum isteğe bağlı yaptırıyor doğumu ama ben normal doğum istiyordum her doğum sonrası vücut kendimi toprarlar bence doktorun dediğine katılmıyorum
Hnd3535 Pnr_25 benim ilk gebelik 21hfta kayıp normal doğumla oldu. Dikişim yoktu. Şimdiki gebelikte dikiş atılacak. Bn normal doğumu destekliyorum. Zaten bizlerin rahim ağzı yumuşak ve kısa doğumda kolay olur niye sezaryen olayım göbeğimde dikişle uğraşayım. Dikişlerim 35-36 da alınır bebiş ne zaman doğmak istersede doğururum 🥰
myangelson Pnr_25 ondan değil de zaten rahim ağzı yetmezligi var açılmasın diye uğraşıyoruz neden normal doğum yaptırıp daha da açılmasına sebep olalım ileriki hamileliklerde ekstra risk olabilir demişti
Pnr_25 esmaass hiç tecrübem yok inan ki canım bilmiyorum bende aslında normal daha kolay olur diyorum hani zaten rahimi kapalı tutmak için ameliyat yapıyorlar normal olunca açıklık daha kolay olur normal doğumdan da çok korkuyrm yapabileceğimi sanmıyorum hayırlısı bakalım artık
Pnr_25 Hnd3535 çok geçmiş olsun canım başın sağolsun bende ilk bebeğimi 15.haftada kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden haberim yoktu tabi o zmn bu hamilelikte öğrenildi çok şükür 12 haftada dikiş atıldı 28+4 haftalığız şuan 😊 sen kaçıncı haftadasn?
Hnd3535 Pnr_25 bebeğiniz size şefaatçi olsun inşallah 🙏 benim daha yeni 🫶 5haftalık Allah nasip ederde o günler görürsem dikiş attıracağım. Hep yatıyor musunuz?
Deletedmom_49 Pnr_25 normal yapanda çok gördüm ama sezaryen daha fazla oluyor bizim gibi serklajlılarda dikişler alınıyor kimisinin hemen gelmiyor bu sefer de rahim açılmıyor 😀 tersine ya işte 🤦🏻♀️ama benim için normal ya da sezaryen hiç önemi yok tek önemli olan Allah’ın izniyle bebişlerimizi sağlıklı şekilde vaktinde kucağımıza alalım da o yeter🤍
Pnr_25 Deletedmom_49 doğrudur canım 😂🤦🏻♀️ kesinlikle katılıyorum önemli olan yavrularımızn sağlıkla vaktinde gelmesi 😍♥️
Deniztrn Pnr_25 benim doktorum serklaj normal doğuma engel değil, doğum şeklini şekillendiren bir durum da değil dedi.. doğum şeklini belirleyen kriterler anne ve bebeğin sağlık durumu, sağlık sorunu olmadıktn sonra sezaryene gerek yok dedi..
Pnr_25 Hnd3535 Amin Allah razı olsun 😊 sağ salim bu bebeğinize kavuşmayı nasip etsin Rabbim. İş vs hiç yapmıyorum evde yürüyorum arada oturuyorum sürekli yatmıyorum ama genel olarak uzanıyorum dikkat ediyorum