Azemmoms Kızlar gebze de yaşıyorum medikal park ve yüzyıldan detaylı ultrasyon 1500 diye fiyat aldım ama ikisi arasında kararsızım hangisine yaptırayım ??
Babykkh Azemmoms karar verebildiniz mi bende haftaya Medical Park gökçe hanıma randevu almaya gideceğim sayfasını incelediğim de içime sindi belki sizede yardımcı olmuş olurum :)
busebilen Azemmoms Çayırova Derman Tıp Merkezinde yaptırdım canım en son 700 TL idi gayet de özenli yapıyorlar . Bizimki yüzünü göstermedi yüzünü gösterene kadar defalarca 1-2 saat aralıkla çağırdı sırf fotoğraf verebilmek için . Öneririm mutlaka 👍
Damlakahriman Umuttepede 420 TL ye yaptırdım çok meşhur bir doktor yasemin doğan burda postlardada mevcut 40 dakika boyunca 2 cihazdan birden bakıyolar aşırı ilgili tavsiye ederim
ozlem081398 Bende yüzyıldan 1500 ₺ fiyat aldım ( İstanbul ve Kocaeli’nde yapan devlet hastanesi yok mu yada daha uygun fiyatlı olan bir hastane )
rabia_gurol @busebilen busebilen ne zaman yaptırdın canım bende dermanda yaptırmayı düşünüyorum henüz fiyat araştırmadı yapamadım
busebilen rabia_gurol Biraz zaman geçti inanın şuan hatırlayamadım tarihini ama 22.haftamda yaptırdım şuan 38 haftalığım . Ben yaptırdığımda 700 TLydi eğer yakınsanız bir sorup fiyat alabilirsiniz ordan memnun da kalırsınız eminim .
Bennomuyum EmineTarik evet memnumun özellikte detaylı ultrason için cok memnun kaldım diğer hastanelerin verdiği ultrasondan cok daha iyi