Cisembilgin Kızlar 18. Haftayım ve gribe yakalandım aranızda grip oluşta bu süreçi kolay atlatan var mı? Kullandığınız bitkisel yiyecek içeçecek fikre ihtiyacım var 🙏
Sevince Cisembilgin kivi ye c vitamini yüksek imkanın varsa, parol içtim sabah akşam hem ateş çıkmasın hem ağrı olmasın diye ki doktorum önerdi. Aşırı ekşi yüklenmedim mide ekşiyor çünkü, 1 tane limonlu çay, zencefil bal.. Böyle geçti.
Besstee Cisembilgin Nane limon, ıhlamur, ve dut kaynatıp içiyorum. Her gün 1 portakal 1 muz 1elma biraz çilek erik yiyorum sarımsaklı yoğurt turşu suyu ne ararsan hepsini tüketmeye çalışıyorum ama ben halen geçiremedim nasıl bi salgınsa
designermoms Cisembilgin bir tane pastil var siyah kutulu eczaneye söyle hamileler için diye verecektir Günlük 1 bardak ıhlamur hakkın oluyor Bir de bol bol meyve ye dinlenmeye çalış doktorum bana bunları söylemişti geçmişti çok şükür Size de geçmiş olsun
Esraesra08 Cisembilgin bende o haftalarda yakalanmıştım ama cok agırdı benimki sadece parol kullandım 1 hafta sürmüştü kemik ağrısı çektim hayatımda ilk defa belkide coronaydı doktora da gitmedim ilaç kullanamayacağım için bitkisel çay olarak sadece ıhlamur içmiştim o da çok fayda etmemişti zaten bol bol meyve tüket cnm geçmiş olsun
Melekler12 Cisembilgin ıhlamur kesinlikle harika içine limon ve buhar makinası hemen ayaklanirsin canm geçmiş olsun
Humeyraa23 6+3 çok yeniyiz ama gribe yakalandık bizde maalesef bal limon sicaksu meyve şeklinde idare etmeye çalışıyoruz 🥺
Cisembilgin Kızlar çok teşekkür ediyorum bende sürekli meyve tüketiyorum bol su neyseki ateşim yok ama eklem ağrılarım çok fazla açıkçası ilaç da kullanmak istemiyorum ay çok zor bir durum