223mom Hanımlar merhaba 9+5 gebeyim sanırım yediğim bir şey dokundu ne yapmalıyım doktor ilaç vs verir mi lütfen yardımcı olun
busebilen 223mom Aynı haftalarda bende çok fazla ishal ve kusma yaşamıştım , doktor ishal için bir toz veriyor o iyi geliyor siz doktorunuza gidin ayrıca ishal olunca vücut fazla su kaybı yaşadığı için serum da takıyorlar ekstra çok çok iyi geliyor
bademli_puding 223mom bende ishal olmuştum 12de doktor ilaç vermişti bana ama fayda etmedi benim hormonlar ters tepti kabızlık yaşamadım
mhmtsmy 223mom bende de dün oldu 9+3 üm.normalde kabızım ama dün birden bir karın ağrısı kıvrandıran ama…sonra ishal olunca rahatladım ağrı yönünden geçti şükür ama halsiz bıraktı. Niye oldu ki dedim .bebeğe zararı olacağını sanmıyorum kanama va olmadıktan sonra…gittiniz mi dr a 1 ay olmuş iyi mi bebek?
deryabade Gebelik hormonları ya ishal ya kabız yapıyor. Muz leblebi pilav gibi katı beslenince geçiyor genelde ishal
deryabade 223mom doktoruna görün istersen için rahatlasın. Ben o haftaları adeta bitkisel hayat gibi yaşadığım için bunlar çok normal geliyor bana 😄
223mom mhmtsmy 1 gün içinde geçti canım şükür . Doktor öyle bir durumda serum bağlatabilirsin dedi bir daha olursa öyle yapacağım .