Fatmauzun_ Tweetyy_ İnstagramdan tut cinsiyet hesaplaması arzum bar o bile emin konuşuyordu burdakılerde aynıydı ama erkek demişlerdi kız çıktı
Tweetyy_ Fatmauzun_ kesin tutuyor tahminleri deniyordu 😄 sağlıkla al kucağına canım Kaç haftalıksın sen ne hissediyordun cinsiyet konusunda 😊
gunesinannesi_ Fatmauzun_ ay bende de bütün hesaplamalar tahminlerin hepsi erkek çıkıyor ama umarım bir sürpriz olur da prenses gelir😍
Fatmauzun_ Tweetyy_ ben hep erkek hissettim herseyimde erkek çıktı ama cın rus ne varsa hurafelerde aynı şekilde hepsi yanılttı
Tweetyy_ Fatmauzun_ canım hepsi hurafe. Ama kaç haftalık olduğuna bağlı eğer erkense değişebilir bazen kız diyorlar sonraki kontrolde yada detaylıda erkek çıkıyor. Gönlündeki neyse o olsun inşallah 🙏
Fatmauzun_ gunesinannesi_ ben çok şaşırdım normalde erkek demıslerdı ben kendımı o kadar alıstırdım kı erkekge kızı bı anda afalladık
Tweetyy_ gunesinannesi_ şeninde gönlündeki olur inşallah canım 🥰 kaç haftalıksınız ne zaman belli olacak cinsiyet 😊
Tweetyy_ Fatmauzun_ size büyük bir şok olmuştur. 23 haftadan sonra değişmez büyük ihtimalle canım sağlıkla kucağınıza alın
Fatmauzun_ aalparslanaselll @Melekler12 @esmerella37 daha aklınıza gelebılcek hepsi instagram da cinsiyet hesaplaması arzum valla hepsı erkek dedi
Ceylanmimar benimde doğum tarihim 27.12.1988 son adet tarihim: 24.03.2023 7 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapabilen varmı