Rasev Kenanizm18 dokdorum devletde calisiyo ozele yalniz acil durumlarda geliyo ben sahibsiz kalmisdim orda😣 mastit olmusdum canim galiba tas gibiydi goğuslerim dokdor eliyle bakdi mastit degil dedi bebegini emzir emzirdim yavrumda nasil ac memeye bi tutunusu vardi😍
Rasev GulUmut internationalda eledim elemez olaydim😑ancaq bi ona şükür eleyiremm usaqim sağsalamat yanimdaydi mastagada olsaydim usaqimi itirerdim
Rasev Bisaniye 40-45gun gec olur canim daha erken gitsen iyi olur ben daha 23gunumde gittim boyle sorunla karsilasdim
oglummehmedim Rasev Allah yardimciniz olsun evet bende cok duydum sezeryan olanlarda kan pihtilasmasi oluyomus cok yaygin hemende kurtaj diyolar ama yaptirmayin kurtaj baska seylerle kanin vucuttan atilmasini saglayin kirli kanin
Rasev oglummehmedim serum iğne 4gün soyledi onlari yapiyorum son olarak kurtaj soyledi😣sezeryan oldugum icin ilk cocukda oldugu icin kurtaj sakincali bi durum ilerki zamanlarda cocuk sahibi olmam icin(oyuzden korkulucak durumdayim
Marygur Rasev iyde kontroller olmuyomu bu doktorlar bu anormallikleri görmüyolarmı ben anlamıyorum ya
Karabiberim85 Gelmiş geçmiş olsun sanırım isteğe bağlı sezeryan oldunuz değil mi. Doğum olayı evet zor bizleri en başından beri çok korkutuyrılar. İnşallah tüm bebek bekleyenlerin doğumları su gibi gecer. Ben normal istiyorum Allahtan bi mani çıkmazsa. Evet korkuyorum ama gelip gececek neler geçmediki
Rasev Karabiberim85 çok saolun. Ama dogum hikayemi okursaniz anlarsiniz isdege bagli sezeryan olmadim bebegim donmedigi icin kanamam oldu o yuzde sezeryana alindim