Sinemssasafff46_ Merhabalar adetim 8 gün gecikti test yaptım silik ama gayet görünen bir çizgi çıktı sadece tamamen kurmızı değil hamilelik var mıdır 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim
whitechocalete Sinemssasafff46_ 8 gün geçmiş baya uzun bir süre bence kan vermelisiniz hemen. Kimyasalda ilk 1 hafta içinde kanama başlıyor zaten
Rabiatekinn1 Sinemssasafff46_ bende 2 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim dünden önce test yaptım silik çıktı diğer gün yaptım negatif çıktı
Rabiatekinn1 Sinemssasafff46_ adetinizden 8 gün geçmiş bence gebelik olabilir kan verin vitamin takviyesi alırsınız
Rabiatekinn1 Deletedmom_112 Deletedmom_112 ben 4 ünde bu ayın kimyasal gebelik düşük yaptım dün test yaptım silik çıktı diğer gün yaptım negatif çıktı sizce gebelik olabilir mi kasık ağrım flnda var
Kardelennn34 Sinemssasafff46_ bu şekilde daha çok hüsran yaşarsınız var gözüküp negatif olabilir negatif gözüküp pozitif olabilir oyuzden iyi düşünün en sağlıklı olanı tercih edin derim Rabbım inşallah kucaginiza alacağınız evlatlar nasip etsin inşallah