Edirefp Merhabalar hamileler Pınar’ın laktozsuz %70 proteinli olan sütleri var onlardan içebilir mi ?
Asu33 Edirefp Gaz yapmaması için laktozsuz tercih ediliyor yani içilebilir bence.laktoz süt şekeri demek laktaz ise laktozu parçalayan enzim kimisinde bu enzimler eksiktir o yüzden gaz,ishal yapar ondan laktozsuz tercih ederler.
Drngrkm Edirefp ben sürekli ondan içiyorum canım diğer sütler maalesef kabızlık yapıyor ama laktozsuz süt içmeye başladığımdan beri çok rahatladım ne gaz ne hazımsızlık sorunu var.
BesteCanerKutluzolu Edirefp ya şu küçük kutularda çikolatalısı da olan sütleri diyorsun dimi onu ben de çok merak ediyorum. Normalde laktozsuz süt içiliyor onda bir sakınca yok da o proteinli diyor ya hiç cesaret edemedim almaya
Edirefp BesteCanerKutluzolu aynen canım onlardan diyorum. Proteini çok fazla o aklıma takılıyor benim
BesteCanerKutluzolu Edirefp işte benim de ekstra biley vardır içinde mutlaka o yüzden ben deneniyorum hiç🙂 zaten az kaldı doğuma ondan sonra ilk market alışverişimde alıcam meraktan 🤣
Gzdykpln Ben hamileligimden beri (suan 34 um) gunde 1 lt sut iciyorum yarim yagli hicbir yan etkisini gormedim kabizlik vs. Sut icmek faydali ama doktorum bebegin kemikleri cok guzel gelismis diyor 😊