Entige Kardelenkardi yeni sipariş verdim gelsin kullanıcam enfeksiyon var bendede antibotik kullandım bu yağıda kulkanıcam doktor kullana bilrsn dedi bakalm işe yarayacakmı
Kardelenkardi Nurr29 hani şu suya katılan toz ilaç varya ondan defalarca kullandım fitil de aynı şekilde ama kurtulamıyorum bide bunu denemek istiyorum
Kardelenkardi gkcnn gerçekten işe yarıyor mu bide ne kadar süre kullanmak gerekiyo acaba bilemedim bende doktorum böyle şeylere çok karşı ama kullanan çok fazla gebe var gerçekten bu illet enfeksiyondan bıktım ya
Nurr29 Kardelenkardi bende de enfeksiyon çıkmış ve idrarda bakteri yüksek çıkmış doktora görünmedim henüz bol su içiyorum. Sizde de bakteri çıkmış mıydı korkuyorum bebeğe bişey olursa diye🥺
Kardelenkardi Yok bende bakteri çıkmadı ama mesela iki haftada bir idrar tahlili yaptırıyorum her seferinde çıkıyo yüksek çıkınca tozdan kullanıyorum düşük çıkınca bol su içmeye çalışıyorum ama maalesef tam anlamıyla kurtulamıyorum 😫
Lumlum Kardelenkardi ben kullanıyorum herhangi bir enfeksiyonum yok ama yağın kokusu hoşuma gidiyor bir de antiseptik gibi geliyor :) fakat bu ara bebek planladığım için haricen kullandığım şeyleri bıraktım internette kullanmayın yazmışlar doktora sormakta fayda var