deletedmom947 Ahmtinuru bende kararsızım🤷🏻♀️ Doktoruma danışmayı düşünüyorum hem anne kendisi☺️ Elektrikli mi manuel mi o da tartışma konusu, kimisi manuel yetiyor diyor kimisi manuel tüm sütü sağmıyor mastit riski var diyor
deletedmom947 Kayaabusra çok kullanmayacağımı düşündüğüm için elektrikliye o kadar para veresim gelmiyor açıkcası🤔
Kayaabusra deletedmom947 canım biz de dün baktık fakat bende 1 yaşına kadar kendim bakmayı düşünüyorum sonra iş tabi ama daha emzirmeden sütümüz nasıl olacak bilmeden almanın bi anlamı yok henüz :))
Twinmomtobe deletedmom947 herkes elektrikli öneriyor kullanmak kolay hem de tam ve doğru çekim sağlıyor bir de sadece çalışan anneler almıyor bildiğim kadarıyla mastit ihtimaline karşı tüm hamilelere öneriyorlar diye biliyorum ben işim bittiği zaman satmayı düşünüyorum zaten
Zgstgl deletedmom947 teşekkür ediyorum. Normal doğum yaptım, normal olsa da kanama vesaire oluyor. Çok rahat oluyor.
Zgstgl Kayaabusra ben de sizinle aynı düşünüyordum. Şimdi anlıyorum ki iyi ki almışım. İlk günler çok fazla gelmiyor ama pompayla desteklerseniz kısa sürede artıyor. Çünkü bebeğin çekişi yeterli olmuyor. Sonrasında da emse de fazla süt oluşabiliyor. Onları çekmek için iyi oluyor.
deletedmom947 Zgstgl birde fiyatları bu kadar artmasaydı keşke. Lansinoh ikili elektrikli almak istiyorum ama 300₺ den aşağı yok
Zgstgl deletedmom947 malesef öyle :( bir tavsiye daha vermek isterim. O kadar para vermişken ikili alın 🙏🏻
Zgstgl Mss19 zaman kazanma en büyük avantaj. 40 dk yerine 20 dk sağmak bizler için zamandan tasarruf. Bir diğer konu da göğüs çok dolu olduğunda tek tarafı sağarken diğer taraf sızıyor.
Haticeozturk svmeybgl hangi marka.dusunuyosunuz canim eşine okuyorsa daha iyi bilir kulak ve alından ölçen ikisi bir arada olanda varmış sanirim
Haticeozturk Twinmomtobe ben almayı dusunuyorum ama.nasilki aceba memnun kalan varmıki bazinyorumlarda çok memnun kalan yok.bazisinda var
Twinmomtobe Haticeozturk ben kullanan arkadaşlardan tavsiye üzerine aldım ama elektronik ürünlerde şans işi tabi bazısının beğendiğini diğeri beğenmeyebiliyor çok da çeşit var ben olabileceğinin en iyisini en uyguna almaya çalıştım düşündükçe işin içinden çıkamıyordum çünkü ☺️En iyi karar kararsızlıktan iyiymiş gerçekten aldım geçtim 💕