ilknuuruucar_99 İnternetten araştırdm karpal tünel sendromu çıktı kızlar yaşayan var mı bu durumu doktoruma danışmalımıyım sizce?
Panda- ilknuuruucar_99 merhaba ben yaşıyorum bugün tam 38 haftalık oldum ödemden kaynaklı oluyormuş doktoruma danışmıştım doğum yaptıktan sonra yavaş yavaş geçeceğini söyledi
funnymummy ilknuuruucar_99 ah ah 26. Haftadan beri yaşıyorum 😢atel kullanıyorum biraz etki ediyor ümidim Doğumdan sonra geçmesi 😢
Dilan00- ilknuuruucar_99 bende de başladı sol elimde oluyor sıkamıyorum elimi ağırıyor sürekli hafif uyuşma hali 😑
_Kubraaa_ Hamilelik başlangıcında olmuştu. Doktoruma söylemedim ama bana verdiği demir vs ilaçlarla baktım geçti bu. Bence vücutta bazı eksiklikler nedeniyle oluyor. Bende yok artık. Tahlil sonuçlarına göre ilerlemen gerekli. Doktoruna danış
ilknuuruucar_99 _Kubraaa_ Teşekkür ederim canım olabilir bi doktoruma danışayım 🙂 sadece bende mi oluyo diye merak ettim
ilknuuruucar_99 Dilan00- benimde sol elimde sağ çok nadir oluyo 🙂 bi zaman kendine gelmiyo snra düzeliyo
Melinayinannesi Aynen benimde 31.haftada basladi 33.haftadayim devam ediyor ozellkle sabahlari uyandigimda muthis bir karincalanma oluyor ellerimse.dr um magnezyum ve soda dedi.
ilknuuruucar_99 Melinayinannesi doktoruma yazdım gebelikte ödeme bağlı kolda sinir sıkışmaları olur, normal ama çok rahatsız ederse nöroloji doktoru görsün gece rahatlatmak için atel önerebilir dedi.
ilknuuruucar_99 funnymummy benimkide artarsa nöroloji doktoruna çık dedi rahatlatmak için atel önerebilir dedi🥰
adenimm_ ilknuuruucar_99 bende yaşıyorum canım maalesef sağ elimde oluyor tek 33 haftalığım 29-30 haftalıkken başlamıştı hem karıncalanma hem uyuşma doktoruma sorduğumda magnezyum eksiklmiş olabilir dedi magnezyum verdi akşamları içiyorum hap olarak