Svgi06 rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin. 2022de oğlumu sezeryan ile doğurdum orada herkese göre ilgi anlayis bence farkli bana göre gayet ilgililerdi 40+4de oglumun hareketleri nedeniyle yatirildim aslinda pek birsey yoktu ama haftamda ileri oldugu icin risk almadilar suni vs denendi acilmam olmadigi icin suyumu patlattilar suda mekanyumlu gelince acik sezeryana alindim anestezi uzmanindan tut dikis yapanlara kadar cok ilgilerdi bana karsi zaten sakin bir yapim oldugu icin oyle herseye cok fazla tepki vermedim acikcasi siz nasil olursaniz onlarda öyle oluyor diyelim sezeryan boyunca benimle konustukar sohbet ettiler en son bebisim cikti dikislerim yapiliyordu kendimi kotu hissettim sagolsunlar uyuttular hemen hic birsey hissetmiyordum ama kesilip dikildigimi bilmek beni korkuttu acikcasi baska sorun yoktu. Yaklasik 2 saat ayilana kadar bir odada bekletiliyorsunuz bebekte sizinle ayni anda odaya cikariliyorsunuz bebegi ameliyathanede giydiriyorlar odaya girince baba ve refakatci cagriliyor gunde 2 kere ziyaretci saatiniz var ben kendimi hizli toparladigim icin 36 saatte ciktim hastaneden dikisleri 10 gun sonra kadin dogum polikliginden aldirdim ayrica ic dikisleri kontrol edip butun isleminizi bitiriyorlar ☺️ ben memnundum şuan 18 haftalik hamileyim mecburiyetim yok ama memnuniyetimden dolayi tekrar oraya gidiyorum ☺️