Turna44 ttugba92 öyle valla aynen. Kız benim 3. Olmasına rağmen aynen öyleyim. Saçma sapan şeylere takılıyorum ☺️😀 Bi doğursaydık sağ salim inşallah🤲🤲🤲
ttugba92 Turna44 oh masallah insallah bize de nasip olur 3lemek. Her evlat ayni iste annelik azalmiyor cogaliyor hep :)))
Serife2323 ttugba92 göbek deliğimin üstünde de hissediyorum artık hatta her yerinde aynı anda hareket oluyor göbeğimin. 26+1 haftalık. 🙂
ttugba92 Serife2323 Masallah masallah. ay hadi bakalim benimkide ciksin bir yukarilara da doya doya izleyeyim hareketlerini :)))
Nerfemm ttugba92 gayt normal canim ben 27 haftaligim cok nadir yukardan tekmesini hissediyorum hala asagida hareket ediyor ve doktor bi problem görmedi sanirim son 1 2 ay kala iyice yukari dayaniyorlar
ttugba92 Nerfemm tesekkur ederim canim cevabin icin. Ben yurt disindayim dil bariyeri yuzuden her seyi cok detayli soramiyorum. ruscam bir noktada tukeniyor :D
Sibelsibos ttugba92 kız önceden bebek çok sağda duruyorsa kız solda çok duruyorsa erkek derlerdi ama işte eskilere inanmak mi dersen çoğu tutuyordu valla 😃😄
ttugba92 Sibelsibos benim kizin ayaklari solda kafasi sagda :D her iki taraftan da durtuyor. Eski zamanda olsak beni deli edecekmis yani resmen bir sagdan bir soldan durterek :D anla anlayabilirsen cinsiyeti :D
ozzlemk ttugba92 bende 22 haftalığım ama ikiz bekliyorum yukarı çıkınca ben nasıl hissedicem çok merak ediyorum 😂😂
Sibelsibos ttugba92 haha bide derlermis bak kız çok dolaşır karında oynak olur diye erkek götü ağır olduğu için üsenir yavaş yavaş kayarmis eskilerin yalancısıyım 😄😄
hunilimom ttugba92 25. Den sonra felan büyüdükçe göbek deliği üstüne çıkıyor daha mideye baskı yapıyor sağda solda daha sert hareketlerini hissediceksin cnm
ttugba92 Sibelsibos benimki eskileri hakli cikariyor :D Aman iyi olsun da diledigi kadar oynasabilir :)))
Sibelsibos ttugba92 ay yerler onu 😍😍 ne güzel hisler tekrar yaşamayı rabbim bana nasip etsin özledim valla 2 kere tüp bebek bir sürü tedavi negatif bakalım hayirlisi
Sema_2023 Bu gun gobekden asagı solda hiss etdim ilk defa İnanılmaz bu duygu icerisindeyim ilk defa elimle bebegimi hiss etdim😍😍😍😍 Allahım korusun butun bebekleri saglıcakla kucagımıza alalım insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸♥️
Dnzglsm_123 ttugba92 23+2 olduk. 10 15 gün önceye kadar kasıklarım da hissediyordum ama artık yukarı çıkmaya başlamış sanırım. Göbek deliği çevresinde hareket ediyor artık ama bazen yine kasıkta da hissediyorum, sürekli yer değiştiriyor bence