Monarosa06 Kızlar nefes alamıyorum mideme baskı yapıyor sanırım midenden boğazıma sirtima doğru bir ağrı oksuremiyorum 4 gündür perişan oldum geçen gündüzum karıştı
Kadriye_Aksoy Monarosa06 aybı durumu bende yaşıyorum 37+3 günlügüz 3 gün önce 2780 gr biraz gelişme geriliği var o da sorun edilecek kadar degil dedi. baskıyı söyledim istersen alabiliriz çok zorlanıyorum dersen dedi ama ben normal doğum istediğim için beklemeye karar verdim. Aslında dayanamıyorum geceleri daha çok artıyor hatta uyuyamıyorum bile ama beklemeyi düşünüyorum. Bebekte sorun olmadıkça.
Kadriye_Aksoy Monarosa06 ben 3 gündür yatacağım zamandan önce yemeyi içmeyi kestim daha çok yastıklarla destekledim kendimi yatarken, nefes egzersizi ve mideyi rahatlatacak hareketlerde deneyebilirsin. Geçmedi ama azalıyor agrılar
Monarosa06 Yuruyemiyorum lohusalıkta önce depresyoana girdim nefes almak zorlaştı alın bebeği kendimden korkuyorum dedim alamayiz dediler siz hangi hastaneye gidiyorsunuz Kadriye_Aksoy
Monarosa06 Beni normal.icin bekletiyor fakat bu nefessizlikle ben bir al yapamam zaten normal istemiyorum ben seni bı kenara atıyorlar doğur kendin böyle gözlerinle şahit oldum acilde yatakta yatan bağıran kadınlari Kadriye_Aksoy
meliiisoz Monarosa06 bende 35. Haftamdayım sizin daha da zordur o kadar çok tepede ki bebeğim otururken batıyor oturamıyorum göğsüme kadar afadersiniz sütyen bile giyemiyorum batıyor😥
Monarosa06 Ya sadece oturuyoken olsa neyse ben yatarım sna ben uyuyorum aynı yürüyorum aynı otureuyorum olmuyor şimdiden böyleyim bebek doğunca kendimi nasıl toparlayacam bilmiyorum nefesim sıkışiyor@“meliiisoz”#p27859052