Arkadaşlar selam, 33+5′te şiddetli kasık.agrisi nedeniyle gece hastaneye gittik, dokturumuz nst’ye aldırdı telefonla. Sonuçlar sancı yüksek çıkınca gece kontrol edelik erkek doğum riski var olabilir diye yatış yaptı. Gece akciğer gelisimi için iğne yapıldı 1000 ml’lik 2 adet sabaha kadar serum verildi nst’ler 4 kez tekrarlandı sabah da yine diğer kalçadan iğne yapıldı. Kan vs de alındı muhakkak tahlil de yapıldı. Sabah kahvaltisi ve vizitten sonra hafifleten sancılar için çıkış verildi. Öğle yemeği yedik. Asıl can alıcı mevzuya geliyorum. Özel tamamlayıcı sigorta poliçem %100 doğum ücretleri i karşılıyor ama yinede gördüğüm ve ödenen rakam (tam 3.5 saat sigorta onayı beklemize neden olan rakam) 1 gece yukarıdaki işlemler için 20.000 TL arkadaşlar. Sigortası olmayan ve giden varsa yatış vs verilirse aklında olsun diye yazıyorum. Hastaneden tek tek neye ne kadar ücret alınmış detaylı fatura istedik bekliyoruz. İnanılmaz fahiş bir rakam. Nakit ödemek zorunda.kalsak doğum ücretinden daha fazla.. elbette ki bebeğimizin sağlığından kıymetli değil, ama o an 20.000 TL vermek insana çok koyar ya. Benim bile içim gitti üzüldüm aldıkları paraya. Bilginize, sevgiler sağlıklı doğumlar hepimize. 🙏🙌