Poyrazayaz Kızlar bugün adet günümdu ve olmadım aşırı gogsum ağrıyor ve kasıklarım adet olacakmisim gibi ağrıyor test yaptım böyle varla yok gibi bişey çıktı gozle zor görülüyordu sonra biraz belirginleşti sizce varmı
Blueberry0 Poyrazayaz çok silik görünüyor cnm belli belirsiz muhtemelen erken gebelik kan testi yapmalısın❤️
Poyrazayaz pandoraninkutusu çok fazla görülmedi canım o yüzden erken gebelik testi ama bugün adet günümdu bide kuruma çizgisi oluyormu bunlarda aceba
pandoraninkutusu Poyrazayaz erken gebelik testinde yanılma ihtimali hiç yok bence bebişin var ilk mi olucak🥰
Belginylmz Poyrazayaz Geç döllenme olduğu için silik çıkmıştır War gibi gozukuyo çünkü benimde adetim 1 gün geciktiginde yaptım yapar yapmaz kip kırmızı oldu çok belirgindi
ZTB Çok silik görünüyor ama kuruma çizgisi de olma olasılığı var. Eğer gebeysen daha yeni gibi de duruyor. O yüzden bence 2-3 gün bekle öyle test yap ya da kan ver daha kesin olur. Gebeysen sağlıkla ilerler inşallah hayırlı sağlıklı olsun şimdiden 🌸
Poyrazayaz pandoraninkutusu 2 oğlum var canım 6 ve 5 yaşında 2 ay önce kürtaj oldum bebemin kalbi durmuştu
Hayalim1_ Poyrazayaz gözün aydın kuzum bence bebiş var çok yeni daha sağlıkla ilerlesin inşallah bebeğim 🌺❤️
Poyrazayaz pandoraninkutusu 4 aylıktı çok yıkıldım psikolojik olarak rabbim bebeğini hisseden anneye yardım etsin çok zor
Hayalim1_ Poyrazayaz rabbim gönlüne göre versin kuzum sağlıkla ilerlesın hayırlı evlat olsun sana aılene vatana herkese inşallah bebeğim öpüyorum 🌺❤️🫶🏻
pandoraninkutusu Poyrazayaz amin inşallah 🙏 valla haklısın inşallah rabbim gönlünden geçeni nasip eylesin