anapanda12 mervekrldag ben 24ten sonra kantaron yağı tercih ettim zayıf olduğum için anca çıkıyor göbeğim hem nemlendiriyor hem çatlak önlüyor olan çatlakta çabuk toplanıyor
Aysinvebebito mervekrldag 12. Haftada başladım ama son zamanlarda bebek o kadar çabuk ve bı anda büyüyor ki 38. Haftada sürekli krem surmeme rağmen çatladı karnım. Boşuna bı dünya para vermeyin kremlere vücut ve cilt yapısıyla alakalı çatlamak.
Tugceleventsoy mervekrldag ilk oğluma ⅞ haftalıkken ilk öğrendiğimde sebamedin çatlak kremiyle hemen başladım şükür bir iki belli olmayan çatlaklarım dışında bi sıkıntı yaşamadım şimdi bundada 10 haftalıkken öğrendim biooilin çatlak yağıyla bunada hemen başladım bence erken başlamakta fayda var
nur_bebek34 29 dan sonra çatlamaya baslıyor ne yaparsanız yapın bende catlamaz sanmıştım hatta sevinmiştim ama 30 da artık yavaş yavaş catlıyor ve kırmızlık oluyor
Forever Haftada zeytinyağı sürüyordum fakat nemlenmesi için yeterli olmadı sonrasında Badger çatlak kremi kullanmaya başladım aşırı iyi tavsiye ederim canım 🌸