aresmia 2512tugbaclk Havucu ne zaman yemeliyiz derken asfgjklşasfgw ne havucu, hangi havuç, ne döllenmesi vallahi anlamadım ben. Aminyon sıvısını fazlalaştırıyor dediler sadece. Başka bilgi yok
minik-anne2323 2512tugbaclk canım çocuk istiyorsun galiba İnstagram da doktor mkf taksit et birçok kişi öyle hamile kalıyor bu şeyler hep boş yok havuçmuş yok ayakları tavana dikmek bilmrm ne bilmem ne 3 yıl hasret çekmiş biri olarak diyorum denemediğim yol kalmadı hoca mı dersin doktor mu dersin kocakarı yöntemi neler neler Allah kısa zamanda mutlu haberi almayı nasip etsin
myangelson 2512tugbaclk yumurta çatlaması için yeniliyor diyorlar sanırım pik görüldüğü zaman çatlasın diye yeniyor
cahilelafanlatamazsinyorulmaa -_Esra_- yumurta çatlaması için havuç yeniliyor onu demek istedi galiba Deletedmom_43
2512tugbaclk -_Esra_- -_Esra_- havuç yumurta çatlaması için yenir fakat öncemi sonramı bilmediğim için sordum galiba bilgisizsin canım sen şaka yaptığını söyle
-_Esra_- cahilelafanlatamazsinyorulmaa Neden bunun ilacı yok mu neden havuç yeniyor canım onu anlamadım
Deletedmom_43 cahilelafanlatamazsinyorulmaa Tövbe Bismillah. İlk defa duydum. Forum’da konuşulmayan şey yok ki. 😅
cahilelafanlatamazsinyorulmaa -_Esra_- çatlatma iğneleri falan var ama onda da ilacını kullanıp öyle iğne yapıyorlar baya karışık işler 🥴
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Yumurtlamayı takip ederken geç çatlama oluyor kimisinde havuç yiyince çatlamasını sağlıyor bunu demek istedi galiba kendisini tam ifade edemedi anlaşılan😬
2512tugbaclk cahilelafanlatamazsinyorulmaa keşke herkes sizin gibi diksiyonu ve konuşma hitabı güzel olsa evet ben kendimi ifade edemedim. Yok ben gebeyim geç mi kaldım yok havuç kesin çözümmü arkadaşlar bunda dalga geçinicek gülünücrk ne var inanın bilmiyorum buranın sohbeti gerçekten çok farklıymış peaap da en olumsuz şeyde bile insanlar birbirini kırmadan yanıtlıyor. Anne olmayınisteyen herkes bu tarz şeyleri bilir. Avakado bebek tutunması için yenir. Havuç yumurta çatlaması için yenir. Belliki bir şey okumamışlar kalp kırmaya yer arıyorlar. Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. Bu tarz şeyler yazılacağını bilsem bu uygulamayı kullanmzdım. Bize dertleşecek dua edevek insanlar lazım dalga geçilecek değil.
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_43 burda bebek bekleyenler postunda konuşulan bir durum bende duymamıştım önce internetten de araştırdım
Deletedmom_43 cahilelafanlatamazsinyorulmaa Doğrudur. Birçok değişik mevzu duydum. Neye şaşacağımı şaşırdım yani.
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_43 mesela avakado da bebeğin tutunmasını sağlıyormuş ovulasyon testi ile takip edilirken yumurtlama zamanı yada birkaç gün öncesinden kimisi yiyor 😬
Deletedmom_43 cahilelafanlatamazsinyorulmaa Bir yenisi daha. (: Forum’daki başlıkları hep okuyor musun? Hepsini araştırmadın herhalde.
-_Esra_- 2512tugbaclk Ay yok sen şaka yapmıyorsun ciddisin bunun ilacı iğnesi yok mu canım neden havuç yiyorsunuz