elifcicek_07 Normal doğum sonrası fazlaca dış hemoroidi olanlar, tek çözüm ameliyat mı yoksa kendiliğinden tamamen olmasa dahi hayatım normale dönecek kadar düzelir mi çok kötü durumdayım bebeğim 3 günlük bundan da ameliyat olmak istemiyorum 🥺
Tiiffany elifcicek_07 Ben sezeryan olduğum halde ilk gebeliğimde başladı hemoroid ama geçmedi. Normal Dogum sonrası cogu bayanın geçiyor. Geçmeyende var tabii. Ama geçmezse daha aza indirebilirsiniz Sıvı seyler tüketin bir süre kabız olmadıgınız sürece size hayatınızda sıkıntı yaratmaz Dus aldıgınız zaman o bölgeye sıcak su tutun damarlar gevşesin şişlik iner rahatlarsınız
olmezbusra11 elifcicek_07 sağlık ocağında doktorum proctolog diye bı krem yazdı canım bana çok faydasını gördüm ben şuan yok denecek kdr azaldi, sor istersen send
1anne2bebek__ elifcicek_07 doğum sonrası çok zorluyor gerçekten. Benim doğumdan sonra çok sıkıntı çıkarmadı toparlandı sandım ama Bir gün öyle bir kötü oldum ki o da haftalar sürdü. Şimdi 2. Gebeliğim. Benek büyüdükçe baskı yaptıkça çıktı tekrar. Doğumdan sonra sıkıntı yaratırsa hiç ağrısını çekemem gidip aldırırım. Bi daha zorlamaz en azından
Hsee Krem yazdı doktorum bana dogumdan sonra kullanmam için ama zamanla düzeliyor benım babamda yıllardır var amelıyat falan olmadı ve dümyanım en basıt ameliyatıda o imiş bu arada arkadasım yarım saate olmustu sadece çok asitli yeme ve baharatı cok kaçırma bol su iç hiç bişey olmaz
elifcicek_07 Hsee Allah razı olsun inşallah yaaa inanın hiç dikiş ağrısı çekmiyorum ama hemoroidden dolayı oturamıyorum bile, dikiş ipi üzerine batıyor birde can çekişiyorum resmen. Birde kantaron demişler ama onu henüz kullanamıyorum