Nurr0077 Merhabalar aramızda yeniyim sipralim var adetim gecikti test yaptım çift çizgi başına gelen var mı doktora yarın gideceğim
EyAs Nurr0077 Hamilsin gibi görünüyor. Düsmedigine eminmisin? Benimki düş muş farketmedim hamile kaldım. Bir ay önce doğum yaptım.
Deletedmom_103 Nurr0077 geçmiş mi olsun diyim hayırlı olsun mu bilemedim 🤷♀️. Burdan da anladık ki hiç bir korunma yöntemi %100 korumuyor 🤦♀️
Kbrdm_09 Nurr0077 been ikinci gebeliğim 36+1 haftadayım şuan keseden çok farklı bi yerde olduğu için çekildi
Nurr0077 herkesherseyicokbiliyorzaten biliyorum"sprail"yazmadım sipral yazmışım klavye yaptı doğrusunun"spiral"old biliyorum teşekkürler
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_103 istenilen çocuklar olduktan sonra erkekleri kısırlaştırsalar ne güzel olurdu öyle bişey var mı bilmiyorum ama çok iyi olurdu 🤔😁😂
Duygunur007 Deletedmom_103 benim doktorum deri altı implantini önermişti o daha etkili diye kayma riski olmadığı için ama ben yaptırmamıştim şimdi üçüncü yu dogurucam nasip olursa 20 gün sonra 😃
Deletedmom_103 cahilelafanlatamazsinyorulmaa aksnajdnjansjamdkamdlaka. Ya da demir parmaklık ardından 5 dk görüş olsa her gün akanaka. Kız aklıma rüzgardan hamile kaldığını iddia eden yabancı uyruklu kadın geldi alskakakka
Duygunur007 cahilelafanlatamazsinyorulmaa var erkeklerede takiliyormus bir ürün ama hiç bir erkek taktirmaz kadınlar çeker acısını 😃 internette okumuştum
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_103 bide ceketimi atsam hamile kalıyor diyenler de geldi aklıma 😂 kızzzz o demir parmaklıkları kırarlar konu malum iş olunca jdjddj 🤣
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_106 erkeği kısırlaştırsalar daha iyi olurdu 😁 var mı böyle bir ihtimal acaba bak merak ettim 🤔
Deletedmom_103 Deletedmom_106 Sen anladın aksmkakakaka buda bi çözüm yolu en garantisinden geri dönüşü olmayanından aksmakks
Deletedmom_106 cahilelafanlatamazsinyorulmaa araştırmak lazım ama onlar kabul etmez 😂😂 kadın kendini kısırlastırsın ister