0581 Merhaba kızlar 😊 Aylardır bu programı kullanıp bugünü bekleyen biri olarak bende Doğum hikayemi paylaşmak istedim çok uzatmayayım. İki kere kimyasal gebelik yaşadım ve uzun tahliller sonucunda kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ve 9 aylık serüvenin göbekten olduğum 4000 lik cleaxane iğne ile başladı ve 100 lük. Coraspin kullanıyordum ilk başlarda kanamam oldu pruluton kullandım 200 lük Protestan kullandım ama hamdolsun isyan etmedim . 33. Haftamda erken Doğum riski ile hastane ye gittim eşim bedelli askerlikteydi ciğer geliştirici vurdular 2 doz daha sonrA 35. Haftamda bebeğim makat geliş durmaya başladı 37 ye yaklaştık ve artık poposuyla Kanal a girme riskinden dolayı doktorum 8 kasım sabah 9 a gün verdi . Normal Doğum yapamayacaktım makat geliş olmasından dolayı zorunlu sezeryan olacaktım ve spinal e karar verdim . Saat 11 de ameliyathane ye alındım belden iğnem yapıldı kendinizi kasmazsanız canınız yanmaz 11:24 te bebeğim in sesini duydum çok duygusal biri değilim ama o andan sonrA hep ağladım yanıma verdiler kızımı ve içimden bir sıcaklık indi bir parçan olduğunu o an anlıyorsun . Şimdi Elif Öyküm 10 günlük ve buda bizim öykümüz allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
MomBse 0581 ay canım masaAllah ne güzel kavuşmuşsun yavruna Allah hayırlı ömürler versin evladına inşaAllah 🤲