Elaylama Gebe kalmamış olmak😂 çünkü %80 gebe önlem alsa bile çatlıyor. %15'i ben çatlamadım diye yalan söylüyor. %5'lik kısımda şanslı ve genetik olarak çatlamıyor. valla beden çatlasın, şişsin her şeyin çaresi var ama fesatlıktan sinsilikten çatlamanın çaresi yok. 😬 o bizden uzak olsun yeter.
Melissnil Elaylama hiç birşey sürmedim ve çatlamadım. 30.haftamdayım belki önümüzdeki haftalarda çatlarım. Bence genetik..
Hamilelik10 Ben duş sonrası , zeytinyağı kakao hindistan cevizi yağı karışımını sürüyorum. İki günde bir lierac jel kullanıyorum henüz çatlağım olmadı ama 5 ay yeni bbitiyor. Her gün düzenli bakım yapıp 7-8 ayda çatlayanlar var. Açıkçası yapıyorum ama yine de kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum 🙈🙈
Englishteacher 24. Haftamdayım ilk haftalarda sıradan vücut losyonları ve bebek yağlarıyla tüm vücudumu nemlendirdim zaten kuru bi cildim var hamilelik öncesi de her duş sonrası nemlendiririm yoksa pul pul oluyor cildim. 14. Haftamdan sonra frei öl hamile çatlak yağı ve mustela çatlak kremini dönüşümlü kullanıyorum gece yağ gündüz krem şeklinde duş sonrası hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım. Annem hamileliğinde hiç çatlamamış badem yağı kullanmış inşallah ben de öyle olurum 🙏🏻🙏🏻
Essin Englishteacher Teşekkür ederim güzel bilgilendirmeniz için, güzel bir gebelik doneminiz olsun insallah. 😊
Reshaa Melissnil mrb canım bende 30.haftamdayım bu zamanlarda Dr a gittin mi bebegin kaç kg olmus ben daha gitmedim yarın gidecegm
Engineermom Ben 11 haftalığım çatır çatır çatladım o kadar da lierac sürüyordum halbuki. Bünye meselesi bari frenlesin diye sürüyorum yine.
Minnak-123 Tamamen genetikk bence ne sürersen sür tas catlasin son haftada birsuru catlak gorenler oluyo okadar ilac krem vs. Kullansa bile. anne trafım mesela annemm 5 ccuk dgurmuş hicbseyde sürmemis bilmiyodum bile dio ama gel gör genckiz gbi 1 tane ne catlak var ne bise benle bir giyer vucudu öyle :) bnim anneme cekmedi sanirim cunku bekarkenden bile kilo alip verdimmi hoop catliyodum malsef . Herseyde cekmisimdr bu yondende anneme cekmek isterdim 🤣 suan 21 haftalgım bisey yok ama sonlarda nlur blmem . :)