esraEb Cgdem123 ilk aylarım biraz sıkıntılı idi kanama oluyrodum düşük riskim vardı ama şu an iyiyim şükür 🤗şimdi de bazen aşağıda duruyor o beni biraz rahatsız ediyor hareketlerimi sınırlıyor onun dışında güzel geçiyor şükür 🙏 sizin nasıl hamilelik 🤗
esraEb Cgdem123 ben de hendekte Asya hanıma gidiyorum ara kontrollere asıl tetkikleri testleri falan araştırma da Günay dumana gidiyorum 🙈1 ay çok uzun geliyor arada kafama takılan bir şey olunca Asya ya gidiyorum 🙈
Cgdem123 esraEb günay duman iyi bir doktor diyorlar hiç randevu bulup gitmedim bir dahaki kontörele ona almaya çalışacağım 🙂
esraEb Havvaca ben 2 yıllık evliyim geldiğimden beridir pırıltı anaokulu tabelası vardı faaliyeti yoktu. Birkaç aydır yeni bi kreş açıldı oraya Lilyum gündüz bakımevi oldu artık 🙈😄
Havvaca esraEb aktifti önceden orası. Yanlış bilmiyorsam Çamlıca tarafına taşındı. Kuzenlerim var o binada aktif olduğu zamanlari biliyorum yani ♥️
aysesu Ferizli yok mu 🤭 İstanbulda yaşıyorum ama aileme geldiğimde gezcek tozcak arkadaşım yok ne güzel komşuluk ederiz 😂