Alis-sss Pakize1 bende varım 4 kızım var hiçbirinde bulantı falan olmadı bir kaç şeyden tiksindim sadece
Ceren1993 Şurda sıramı bekliyim bi oğluşum var hiç kusmadım şimdi tekrardan hamileyim dilerim sağlıklı bi kız olur ama dha mide bulantım yok tiksinme var sadece
Agg0207 Pakize1 ben kızımda hiç bulantı yaşamadım kusmadim şimdi ikinciye hamilym bulantıyı en üst düzeyde yasadm bakalm bunun cinsiyeti ne olacak
Egeminannesi Pakize1 ben hiç bulantım olmadı ama ikiside erkek oldu eltimde kıza hamile o da aynı bulantisi hiç olmadı 😆😆
aysegul_46 Pakize1 erkek annesiyim bı kere migdem bulanmamistir tiksinmemisimdir uydurma bunlar genetik oluyo bnce annemde öyleymiş çünkü
Glsh97 Benim de hiç bir şekilde mide bulantim tiksinmem olmadı ne bulduysam yedim 😂😂 kızım olucak inşallah sadece ilk aylardan beri olan yorgunluk ve uyku hissi var 😂
Sedadgr Pakize1 ben ilk hamileliğimde oğlum vardı şimdi ikinci kıza hamileyim hiç birinde mide bulantısı yaşamadım çok şükür
Bet1 Pakize1 ilk oğlumda hiç bulantım olmadı. Şu an ikinci oğlumu bekliyoruz 31+3 hâlâ kusuyorum 😂 cinsiyetle alakası yokmuş bu işlerin