Tugbaasafemir
Tugbaasafemir yadırgamak ne hadddimize zaten postu cinsiyete üzüldüğüm ve hayal kırıklığım ile ilgili açtım. Çok iyi anlıyorum sizi. Benim kız çocukla ilgili hayal ettiğim şey daha farklıydı sanırım o istemediği sürece ne tütü giydirir ne pembelere boyardım. Ben hep ilerisi için çok heveslenmiştim. Kızımla birlikte bir kahve içip dertleşmek, hayatla ilgili öğrendiklerimi bir kadın gözüyle ona aktarabilmekti hayalim. Düşündükçe aslında bunları oğlumla/oğullarımla yapmama engel bir şeyin olmadığını anlıyorum. İnşallah iyi insanlar olurlar. Gerçekten bir çok kız var annesiyle alakası olmayan, paylaşmayan, aynı yerde bile yaşamak istemeyen… Hayatta o kırılımları maleesef göremiyoruz, oğlum değil de kızım olsaydı nasıl olurdu ? / ve ya tam tersi… daha mutlu bir hayat yaşayacağımızın hiçbir garantisi yok. Bir de son olarak bende rüyalardan aşırı etkilenen biriyim, sizi orda da çok iyi anladım. Ama rüyaların haberci olmak ihtimali olduğu kadar bilinçaltımızın yansıması olasılığı da epey yüksek. Biz farketmiyoruz ama rüya gördüğünüz gecenin gündüzünde belki bir dizi sahnesinde anne diye seslendiğini duydunuz bir kızın… bilinçaltı çok garip bişey. O apayrı bir konu ☺️
Daha da dağıtmadan, evlatlarınızla mutlu bir ömür diliyorum. ‘Bizim için en iyisi bu olduğu için böyle oldu (bence) 🥰’