Damlaarsln Ftmnraks1 ben hiç Bi sorun yaşamadım internetten almıştık hatta kendimiz YouTube den video izleyerek kurduk Bi sorun olmadı şuan da çok memnunum
Prensesannesi96 Ftmnraks1 eski evim 150 küsürdü şimdiki 250 görev yüzünden Mardin’e yerleştik oradaki evlerde böyle 😂 haritalaöayı bi ayda anca yaptım temiz evi temizlete temizlete… aama su an tumm odaları bi anda yapmıyorum zaten mutfak oturma odası günlük koridor yatak odası kızımın odası 2 günde bir olmasa bile şarj dolunca yine yetiyor. Haznesini filtrelerini değiştirmem lazım ama şimdi eskisi gibi verimli değil bide silmesi bozuldu ama ben hep deterjan koyuyordum garantiyle uğraşmadım silmesi zaten vok vok iyi değil silmeyi ben kendim yapıyorum ama yatak altları için güzel oluyordu :) bi üst modeli sensörü var üstünde https://ty.gl/evscc6b23a Alırsam bunu alırım bi üst modeli fazla fazla vermeye hiçççç gerek yok hepsi ayni işlev ben sadece bu markadan memnun Kaldığım için yeniden bundan alırım diyorum. Bayaaa baya kullandım çünkü bayaaa
Hil7889 Ozoooo ben de ikisi arasında kalmıştım 😅 benim için mop önemli değil iyi süpürsün istedim o yüzden q7 tercih ettim ama s7 kullanan arkadaslarım da çok memnun pişman olacağınızı zannetmem ☺️ iyi günlerde kullanın 🌸
Hil7889 Ftmnraks1 mediamarkttan aldım ben de orayla muhattap olacağımızı düşünerek. Yorumlarınızı okudum haritalandırma konusunda yazmıssınız roborock xiaomiye göre cok cok daha iyi emin olun. Annem henüz tam alışamadığından iki uygulamayada hakimim 😂
Sadiyes Ftmnraks1 ben viomi v5 kullanıyorum xiaominin ürünü yine paspas süpürme vs çok memnunum. Her gün çalıştırıyorum valla kendim süpüremiyorum artık yoruluyorum. Halıları da yıkamaya yolladım. Hergün süpürğp sildiriyorum. Su haznesine su dışında birsey koyulmuyor. Ben de bezini yüzey temizleyicisiyle ıslatıyorum. Mis gibi oluyor valla
Bramasole Ftmnraks1 ilk çıktığında roborock s7 almıştım çok memnunum hala sorunsuz kullanıyorum. Halıda mop kaldırma özelliği ve yüksek yerlerde kendini kaldırabilmesi çok güzel. Ev parlıyor valla 😄 yetkili servise ben ihtiyaç duymadım hiç duyanı da görmedim ürün baya kaliteli. Mesela benim en büyük tereddütüm tek bir bezle bütün evi nasıl silecek toz saç bırakır diyordum. İlk kullandığımda peşinden elimde ıslak mendille yerleri kontrol ettim bir gram toz gelmedi. Ve hiç saç bırakmıyor. Evim 160m2 tek şarjla süpürüyor siliyor.
Kocburcuu Ftmnraks1 kesinlikle şiddetle tavsiyemdir xaomi mop2 pro 🤭 aldıgm günden beri çok memnun kaldım eminm sizde öyle olucaksnz, çekim gücü,haritalama, toz haznesi herseyi çok iyi şiddetle tavsiye ediyorum
Sedefibrahim Ftmnraks1 yok bende onu kullanıyorum ben hiç öyle bir sorun yaşamadım zaten haritalandırma yapmadan bile çalışsa her yeri temizliyo
Ftmnraks1 Ozoooo yaa güle güle kullan canım hayırlı olsun bende hâlâ bakıyorum bu kadar kararsız olmak benj öldürecek 😂😂😂
Hilal3 Dreame d9 (xiaomi) şiddetle tavsiye ederim. Kendisi ile 3. Senemiz tam fiyat performans ürünü. Siliyor süpürüyor. Türkçe destekte var.
Bircicekanne Ftmnraks1 roborock s7 cuma günü alacağım arkadaşım çok önerdi halıya çıkınca mopu kaldırıyor halıyı kirletmiyor ve çok güzel temizliyormuş sonrasında tekrar süpürüp silmeye gerek kalmadığını söyledi