Canooo28 Çok heyecanlı, yarıladık çok şükür sizlerin kaç günü kaldı hasımlar, hadi biraz sohbet edelim 🙂💐
B_48_A Canooo28 benim normalde haziranın beşi gibi düşünüyodu doktorum bende erken istemiyodum bugünde herşey yolunda gittiğini görünce durabildiği kadar dursun erkenden almayalım 10un dan sonraya hazırla kendini dedi büyük ihtimal 12 sinde sezeryan doğumla alıcaklar 39+3 günlük olmuş oluyoruz Allahın izniyle sisteme göre 30 günümüz var normal doğum yapabilseydim zaten 16 sındaydı 4 gün önceden alıcaklar büyük ihtimal
Canooo28 Azra00 evet Şuan öyle gözüküyor. Az kalmış ikimizinde sağlıcakla alalım bebişleri kucağımıza inşallah. Hayırlı doğumlarımız olsun 🌹
B_48_A Canooo28 amin inşallah teşekkür ediyorum inşallah sende sağ salim sağlıcakla kavuşursun bebeğine🧡🧡🌸🌸🤲🏻🤲🏻
Azra00 Canooo28 inşallah canım bütün annelerin güzel doğumları olsun ilk gebelik olunca heyecan fena oluyor gün yaklaştıkça sağlıkla gelsinler minikler inşallah. Cinsiyet nedir sizin 😇
Canooo28 Ayselkayaa ayyy çok çok az çok heyecanlı sağlıklı sıhhatli doğumlar olsun inşallah. Bebeğinizi hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah 🌼
ElaytA Canooo28 buyuk şeyleri henüz almadık. Ana kucagi araştırıyorum. Küçük şeyleri tamamlamaya başladım. 12 yıl sonra oglumdan sonra sanki ilk defa yasiyo gibiyi heyecanlıyım unutmusum hep😁😍😍
Canooo28 esraylcnkayaa siz bizden önce. Sağlıklı sıhhatli doğumlarınız olsun inşallah. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 😍
Ayselkayaa Canooo28 Amin canım inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebislerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻❤
Canooo28 Seyda2676 sağlıklı sıhhatli doğumlarınız olsun inşallah. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 😇
Canooo28 esraylcnkayaa ben henüz başlamadım bir aksilik olmazsa inşallah, 32. 33 haftamda başlarım diye düşünüyorum