Asunastrid Merhaba, ben özelde muayene oluyorum ama doğumu şehir hastanesinde düşünüyorum. Ne gibi artı eksileri var paylaşır mısınız? Ayrıca doğuma yakınım girebiliyor mu?
ilkmommylikheyecani Canım artısı sanırım sadece fiyattır ama benim için en eksi olan tarafı odanı 2 hatta bazen 3 kişiyle paylaşacak olman, eşinin yanına giremiyecek olması, odada rahat olamaman.. benim ilk gebelik olduğu için böyle düşünüyorum belkide bilemiyorum
Bereket4153 ilkmommylikheyecani ilk gebeligin hiç arastirdinmi hastaneyi canım odalar bilidigim kadarıyla 2 kişilik ve isteyen eşi falan girebiliyor sadece sancı çekerken yanında biri olabiliyor oda bayan olmak zorunda doğumhane olduğu için
ilkmommylikheyecani Bereket4153 canım ben daha 15 haftalığım 🙈 doğumuma çok var zaten çok fazla araştırdığım için özelde doğum yapacağım devlette yapmamamın sebebini yazdım sadece
ilkmommylikheyecani Beyzanury1234 ben daha 15 haftalığım canım doğumuma çok var özelde yapacağım ben, teyzem devlette yaptı onda gördüm bunları
Bereket4153 ilkmommylikheyecani ben 4 doğum yaptım devlette canım hiç bir sıkıntı olmadı hamd olsun 5. Yi yapicam inşallah 35 haftaliim çektiğin acı aynı bı dünya para vermeye gerek yok tabi bu benim fikrim sen yapabilirsin😀😘
ilkmommylikheyecani Bereket4153 siz neden bu kadar üstünüze alındınız ki post sahibi birşey sormuş bende teyzem doğum yaptığında gördüğümü yazdım ne güzel canım size iyisi denk gelmiş benim teyzem başakşehir şehir hastanesinde oldu ama bin pişman oldu. Ben “bir dünya” para verip özelde daha hijyenik şartlar altında yapmayı tercih ederim. 😅
umoss Şehir hastahanesi de normal ameliyat oldum odaları mis gibiydi tek kişilik di odalar ve tertemizdi . Doğumda nasıl olur ve hangi şehir hastanesi bilmiyorum ama zaten makul bir ücret verip ayrı odada isteyebiliyorsunuz. Ben ilk doğumunu özelde yaptım .bir farkı yokdu hiç. Ankara Bilkent şehir Hastanesi’nde yapmayı düşünüyorum bende ama bebişim daha 6+5 inşallah sağ salim kucagimiza alalım bebislerimizi de gerisi hiç önemli değil 🌷🤲