Yagmur75 Kızlar daha 6 haftalık hamileyim canım sürekli tatlı bişeyler istiyor çikolata tarzında aşeriyor muyum ya 😂🤰🏻
znkara Yagmur75 çikolata aşığı ben tatlı bir şey gördüm mü midem bulanıyor 🥴 sürekli tuzlu ekşi şeyler yiyorum 6+3 haftalık hamileyim
Deletedmom_43 Yagmur75 Bu gebelikte nasıl ilk aylarda aşeriyor insanlar anlamıyorum. (: Benim 4-5 aydan sonra bulantılar azalınca ve dolayısıyla midem bir şeyler kabul edince canım bir şeyler çekmeye başlamıştı.
Sabina13 Yagmur75 benim midem tatli eksi tuzlu hic bir sey kabul etmiyor ..bulaniyor surekli …ne zaman bitecek ya
anneoluyoruuumm16 znkara benimde 6+1 de başladı tam tersi turşu şalgam bayılırdım adına bile dayanamıyorum aklıma gelince midem bulanıyor. Tatlıya düştük bizde
anneoluyoruuumm16 znkara oo 6+1 de başladı hemde 10+4 olduk artarak devam ediyor kusma da başladı artık
Deletedmom_43 Yagmur75 Kesinlikle bir değil. (: Aşerenler canının çektiğini yesin kendilerini nazlasınlar. O dönemde ilgi pek hoştir. 😁
znkara anneoluyoruuumm16 bende bulantılarımdan dolayı ekşi tuzlu şeyler yiyorum sanıyordum da demekki alakası yokmuş 😂
anneoluyoruuumm16 znkara asla alakası yok ben ekşi tuzlu şalgam turşu bayılırdım şuan sadece çikolata kek meyveli yoğurt tatlı şeyler yiyorum tursudan falan midem bulanıyor
Mervecet Ben hamileliğimin ilk haftalarında kilo kilo kivi yedim. Aşerme gibi değildi. Midem bulandığı için tek onu yiyebiliyordum. Geçen gün de biri minibüs te tuzlu fıstık yedi. Hemen gittim bende aldım. İlk kez o zaman aşerdim sanırım.