Tugcecan26 Moon_light Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 bi avazda kurtulmanız dileğiyle ☺️☺️
beyzacmvrc Moon_light aynı hafta aynı gundeyiz sizinle 🥲rabbim sağ salim kavuştursun inşallah kolay bir doğum olur bebeğinize saglikla kavuşup bol bol koklasirsiniz🥰♥️
Moon_light abilgen Atiyeg Tugcecan26 beyzacmvrc mmeliikee CayGetireyimMi Hepinize cok sagolun. Dogum oldu ama bebegimi kuvoze aldilar solunumu hizliymis daha kucagima bile alamadim . Ne olur dua edin 1 saat sonra gidip gorucem icim yaniyor orda kaldi diye. Cabucak iyilesir pamugum insallah 🥺
Atiyeg Amiiin amiiin canım inşallah benimde 36+5 yatırdılar açılmam ve ağrılarım var bende korkuyorum bebeğim yenidoğanda kalırsa diye inşallah sağ salim alalım bebişleri kucağımıza
mmeliikee İnşallah bebis sağ salim doğum gerçekleşir inşallah sağ salim kavuşursunuz 🥰🥰 Rabbım uzun ömürler versin sağlıkla gelsin analı babalı büyüsün inşallah
beyzacmvrc Moon_light Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip eylesin canimm💕 hic belli olmaz bakarsın hemen düzelir solunumu da hep birlikte dönersiniz evinize 🌼 Rabbim şifa versin inşaallah 🤲🏻
Moon_light beyzacmvrc insallah .. doktora bir yalvarmadigim kaldi icim yaniyor sanki 🥺 rabbim size zamaninda hayirli dogumlar nasip etsin 🙏
beyzacmvrc Moon_light amin canm❣️ inşallah gösterirler de için ferahlar biraz Ama haftası çok da küçük sayılmaz Allah’ın izniyle toparlar kendini üzme ki sütün gelsin normal doğum yaptın dimi
meliiisoz Moon_light çok geçmiş olsun aynı zamanda gözünüz aydın sağlıkla kavuşun hemencecik çıkar inşallah🙏🏻💖
Moon_light beyzacmvrc sezeryan olduk. Sutum gelmeye basladi aslinda ama simdi beslenme olmayacak dedi doktor
Moon_light Tugcecan26 hizli nefes alip veriyordu cekilmesi varmis bir sure gozetlenicek dun burundan Hava destegi verdiler insallah cabucak toparlar ❤️