mrsperaa Kızlar 33 haftalığım karnımın sağ tarafına dünden beri kramp gibi ağrı giriyor. Gaz sancısı gibi değil bundan eminim 15 saniye kadar sürüyor sonra geçiyor. Bugün 2 kez oldu sadece yalancı sancı böyle bişey mi
Mervosssse mrsperaa yalanci sancılar başlamış Buda çok normal bende 34+4 oldum her gün çekiyorum o sancıyı. Sıklaşmadigi sürece korkma.
Mervosssse mrsperaa rica ederim 😇 Allah korusun baktın çok sıklaştı bunun yanında kanama, su gelmesi vs olursa da en yakın sağlık kuruluşuna git. Sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻🙏🏻
mrsperaa Mervosssse dün 2 kere oldu bugün 2 yada 3 kez oldu hatta bi ara yürürken baya bi sancı gibi geldi. Takip ederiiim tabikide o gibi durumlarda hastaneye giderim mutlaka sizde bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın ♥️🥹
Mervosssse mrsperaa çok teşekkür ederim amin ❤️🙏🏻🙏🏻 mesela böyle sanci geldiğinde ben pozisyon değiştiriyorum mesela uzanıyorsam yavaşça kalkıyorum hareket ediyorum geçiyor. Burdan da anlayabilirsin yalanci olup olmadığını. Gerçek sancılar asla geçmiyormuş daha da artıyormuş.