bskts26 11+1 olduk ama hala bulantılarım var prilam dr içmediğim gece sabah berbat oluyorum öğürmekten midem ağrıyor bırakanlar nasıl bıraktınız?
Hmyraltnts bskts26 Canım şuan senin bırakman için çok çok erken herkesin ki bir olmuyor ben 20+0 ım hala içiyorum hergün olmasada 2 günde bir içerim mutlaka yoksa kötü oluyorum. 14 15. Haftaya kadar günde 4 tane içiyordum kusmam felan çok fazlaydı benim kendini bırakmak için zorlama şuan zaten geçtiği zaman illaki anlarsın o zaman bırakırsın biraz daha ekle en azından hareketlerini hissedene kadar bazıları çocuk oynayınca geçiyor diyo bazıları 9 Ay sürüyor diyo bazıları tam 3 ayda bitiyo diyo kişiye göre değişiyor umarım en kısa zamanda geçer canım Allah kolaylık versin 🥰🤲🏻😘
Tufan_aras bskts26 ben ilk çocuğumda 9 ay kustum 2. Gebelikte aynıyım 5. Ayımdan sonra bırakmayı planlıyorum acele etme erken daha kötü oluorsan mecbur içeceksin
bskts26 Hmyraltnts fazla kullanmak istemiyorum korkuyorum bebeğe zarar verir diye inşallah sizinde geçer ❤️
imrnx Hmyraltnts aynen katılıyorum bende 20. Haftadayım 2 günde bir içiyorum ilk üç ay mahvolmuştum hemen bırakılacak bir ilaç değil gibi🙁
Hmyraltnts bskts26 korkma canım vermez bence sonuçta bu zamanlar için kullanılan bir ilaç senin için söylüyorum çok zor bi durum yaşadığım için biliyorum çok şükür bizde bir sorun yapmadı zaten zararlı olsa doktorlar vermez yani ben 4 tane içiyordum swn bilirsin yinede canım. 😘
Kumru_6694 Bana bgn yeni doktorum yazdı eskiden dramamine diye bi ilaç içiyordum bgn prilam yazdı , bunda vitaminde var daha iyi dedi hatta bi sorun olsa söylerlerdi cnm endişe etme bulantı bendede var
Minikbalpetegim Haftadayım hala gece yatmadan 2 tane içiyorum. Sanırım doğuma kadar kullanıcam 🤷🏻♀️ Bi gün içmeyi unutmuştum ertesi günüm kabus gibi geçti. Doktorum da içinde bolca vitamin var ilaç yok denecek kadar az günde 4 taneye kadar içebilirsin deyince içim rahatladı. Cesaret edip bırakamıyorum doğumdan sonra inşallah 😂
anneoluyoruuumm16 bskts26 valla çıkası varda her türlü çıkıyor. Sabah eşime kahvaltı hazırlamaya uyandım. Aşırı baş ağrısı ve bulantım vardı hemen prilam içtim. Bir saat geçti kustum yine bir işe yaramiyor.
OznurSlmz1 bskts26 bende 10. Haftamda yeni girdim ve doktor 4 kutu prilam Dr yazdı. Yani bence de bırakmak henüz erken ve 1 gün içmeyi unutmuşum sabahına mahvoldumm. Hadi ilaç içmeyelim kimsayasal olmasın falan filan diye düşünüyoruz ama Yediğimiz şeyler midemizde durmayıp da ne bebeğe ne kendimize bi vitaminini alamadan kustuktan sonra ne anladım o ilacı içmediğimden? Diye düşünüyorum artık yani herşeyi yiyorum o ilacı da içiyorum yapacak bişey yok. Önemli olan bebeğin gıdalardan vitamin alması böyle düşün 🤗
Pnrpnr_ bskts26 aynı başlığı hemen hemen aynı haftalarda ben de açmıştım. 23 haftalık olduk hâlâ kullanıyorum birçok anne adayı doğuma kadar kullanmış.
Hmyraltnts imrnx Kişiden kişiye değişiyor benim arkadaşımın 3 ayda bitmiş bulantıları benim kadar kurması olmuyomuş ama. Eşimin kuzenime hamile onunda 4 ayda bitmiş bazılarında hiç olmuyor değişik bir şey kişiye göre değişiyor umarım en kısa zamanda bizimde biter🤲🏻