Emineoksz hayatbebek benimde 5 haftalikken başladı hala devam ediyor ama ilaç kullanıyorum doktoruna söylersen ilaç veriyor ve çok faydası oluyor en azından yediğin yemek sana kâr kalıyor
Emineoksz hayatbebek genelde ilk 3 ay oluyor ondan sonra kendiliğinden azalıyor bitiyor yani kısa bir süre sonra ilk cocugumda öyle olmuştu şimdi ikinciye hamileyim 11 haftaligiz daha biraz daha zamanımız var
Sevalinkaa hayatbebek 16+5im. 6 haftadan beri bulantılarım var ama mide yanmalarım bulantıyı daha çok tetikliyor 12.haftamda midemi yakan şeyleri yemeyi kestiğimden beri bulantım da yok Bazen çok aşırı su içtiğim zaman hafif bulantı yapıyor ama kusturacak kadar değil
hayatbebek AsELinAnneSi__ @Emineoksz biz de yarın 13 haftalık olacağız benimde çok yoğun şu mide bulantım ama son 2 gündür ilk defa kusma olmuyor sadece bulantı o da idare ediliyor. Merak ettim acaba geçtiği haftalara mı girdim diye inşallah öyledir ve erken zamanda dizinde biter inşallah. Meraktan post açayım dedim😁🥰
Guneraygun_ 4.aya girdim ilk başlardan daha fazla var bazı insanlarda 9 ayın sonuna kadar sürdüğü oluyormuş
Emineoksz hayatbebek geçiyor yavaş yavaş Allah yardımcımız olsun valla çok zor ya bu süreçler gerçekten doğumdan bile korkmuyorum ama mide bulantısı maf ediyor insanı
Makedonsko_devojce1213 18+0 im ilk 3 ay oldu burnumdan geldi şükür geçti şimdi ama arada oluyor yine acıkıyorum ama doymuşun gibi yiyemiyorum 😁🤷🏻♀️
Goncadgy hayatbebek 13. haftamda tamamen gecti diyebilirim ağzımda naneli sakızla dolaştım o vakte kadar :)