Papatyagbsn Durulina__ walla benim normal dogumdu makyajlı bir girişim vardı bide çıkışım oldu makyaj akmış gözlerimin altı simsiyah 😂😂asla normal doğuma makyajlı girmeyn arkadaşlar sezeryani yasamadigim için bilemiyorum ama doğum çok farklı bir durum istemeden göz yaşlarınız akıyor 😂😂
Aselkusunannesi_ Durulina__ Normal kontrole gitmiştim yatışım yapıldı sancım çıkmıştı nst de. Ağrılardan dayanamadım ağladım😅baya aktı zaten. Normalde olsa makyaj yapıp gitmezdim ama bebekle temas edicem diye düşünmüyordum. Sen bilirsin ama canım nasıl istiyorsan öyle git🌼
alya00 Durulina__ oje istemiyor doktor satürasyon ölçümünü etkiliyor. Makyajda sezeryan bile olsan ağlıyorsun ,terliyorsun akıyo😅yanına al kendine gelince yaparsın ertesi gün mesela
Kukulikukuli12 Papatyagbsn hahahahhaha yorumları okuyordum ne alaka makyaj normal dogumda benım kıçım başım ayrılmıştı makyaj mı kalır dedim 🤣🤣🤣🤣
ArvenMom Durulina__ makyajla girdim erken doğum oldu suyum gelmeseydi ipek kirpik yaptırmayı düşünüyordum hayal oldu 🤣🤣🤣
Papatyagbsn Kukulikukuli12 kız ben dogumum olacağını bilmiyordm misafirliğe gidecektim hazırlandım süslendm ordan hastaneye gideym de bı nts ye gireym dedim gidiş o gidiş kıyafet makyaj çıkarken dayak yemiş gibiydim bilsem o kadar hazırlanmazdm 😂😂
Kukulikukuli12 Papatyagbsn hahahahhaha gözümün önüne geldi 😄 cok normal ya.bence makyajla olmaz. Doktorlar kabul etsene durulmaz ynai 🙄
ErZeynep Fondöten normalde de kullanmıyorum ama sezaryen için su geçirmez rimel aldım sbshdh rujum zaten kalıcı rujlardan rujsuz asla Kadın olmak cok zor of dhdhd