Herkese merhaba 🎊 anneligimin 14. Gununden yazıyorum. En büyük korkum uyusmadan ameliyata başlamalariydi 🤭 sonra takılırken hicbirsey hissetmedim uyusmadan once taktilar. Belden igne asla ama asla acitmiyor. Ben saniyordum ki hicbisey hissetmiycem evet asla acı hissetmedim ama o bastırmalari ve cekistirmeleri hissettim asla acımiyor sadece tuhaf bisey ☺️ oglusumu gördüğüm an her sey bitmisti zaten. Benim icin en zoru ebe 2 kere karnima bastirdi yalan soyleyemem cok acidi ama 5 dk icinde geçti. Herkes ilk yuruyus cok zor derdi ben hic zorlanmadim. Gözünüzde büyütmeyin yeter. Beni en zorlayan bir diger sey anestezinun yan etkisi oldu. Omuriligimdeki yamukluktan kaynakli bence farkli bir etki yaptı. Enseden giren kulagimi uguldatan bir acıydı. 3 gun çektim sonra dayanamadim anestezi uzmani beni ameliyata aldi geri. Belimden igne yaptigi yere kendi kanimi verdi aninda kesildi ağrı. Bunu normalde yapmıyorlar ama basiniza boyle bisey gelirse israrci olun ve yaptirin o aciyi çektiğinize degmez sormak istedifiniz bir sey olursa severek cevaplarim